#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

misimovic salt ofansif orta sahadır başka bişey değil

lincolnse bi orta sahadan çok daha fazlası

bazen solda bazen sağda deplase olurken görebilirsiniz kendisini bazense geriye gelip oyun kurup yönlendirirken

misimovic önündekilerle ve yanındakilerle oynayabilen bi futbolcuyken lincoln bunları oynatabilicek kalibrede bi isim

bu böyledir yani aksini iddaa edenle sabaha kadar tartışırım

dunya uzerinde bi cins[breed] topcu var, bu topcuda olan cevher baska hicbir topcuda yok, Ronaldo'da Messi'de falan yok yeani [adını koyamıyorum ama anlayın işte] ; son 10 yılda 4 tane var bu topcudan ;

Ronaldinho-Xavi-Lincoln-Eriksen

baska yogk

dunya uzerinde bi cins[breed] topcu var, bu topcuda olan cevher baska hicbir topcuda yok, Ronaldo'da Messi'de falan yok yeani [adını koyamıyorum ama anlayın işte] ; son 10 yılda 4 tane var bu topcudan ;

baska yogk

ilginç , bence sadece Lincoln fanlari bunu dusunebilir...

Xavi ve Lincoln ¿¿¿

baska yogk

Matias Suarez,Oscar daha vardır ya Lincoln iyi oyuncuydu ama bu kadar abartma.

Saydigin oyuncularin apayri stilleri var Emir.

Lincoln çok abartılıyor. Kötü demiyorum bakın dikkat edin, ABARTIYORSUNUZ

Lincoln hiç bir zaman Ronaldinho hele hele Xavi ayarında bir cevher değildi, olamazdı.

Naabıyosunuz arkadaşlar. Kendinize gelin.

Emir, yeter olum artık :) Anladık seviyosun

olsa nolur olmasa nolur

ronaldinho gelse lincolnden ne kadar iyi oynayabilirdi?????????? SORU ISARETLERI

Lincoln Barca'ya gitse o kadar oynayabilir miydi?

Evet diceksin biliyorum da sen yine de bi düşün:)

Lincoln candir da...

Bir Xavi veya Ronaldinhoyla kiyaslanmaz...

Eski Ronaldinhonun 2 gomlek alti denebiler.

100. kere diyorum ki bana ne barcelonadan. lincoln benim takimimda muthis top oynamis bir adam, elelemin topcusuyla gomlek kiyaslamasi yapacak halim yok. isterseniz sergenle alexle falan da kiyaslayin. sonra tarik dasgun

100. kere diyorum ki bana ne barcelonadan. lincoln benim takimimda muthis top oynamis bir adam, elelemin topcusuyla gomlek kiyaslamasi yapacak halim yok. isterseniz sergenle alexle falan da kiyaslayin. sonra tarik dasgun

Olum Emir on 10 yılda 4 tane var bu topcudan ;

bu şekilde konuşarak kıyaslamış ya, ona cevap verdim ben. Hatta mesajımda Emir ismi de geçiyor.

Sen sonra atladın ''Ronaldınho olsa ne olur olmasa ne olur'' dedin.

Ya bak tamam s.et

Ben sizi anlıyorum bu adam belki de Galatasaray'a gelen en iyi 5 yabancıdan birisi.

Ama siz onu çok abartıyorsunuz yahu.

Neyse ya bu konuda sizinle tartışmaya girmemek gerekiyor. Aşırı seviyorsunuz

Salt futbol tekniği açısından bakarsak izlediğim en iyi ikinci yabancı oyuncumuz diyebilirim. Kendisi sorunlu muydu değil miydi tartışılır, ama çok yanlış bir zamanda gelmişti. Mesela şu anda yabancı oyuncularımız takımı daha sahiplenmiş konumdalar ve yerliler de onlarla çok iyi anlaşıyor. Ne yazık ki Lincoln döneminde Türk futbolcularımız yabancılara karşı gruplaşmış gibiydi hatta gibisi fazla, öyleydi. Arda'nın açıklamalarına bakarsak bunu görebiliriz rahatlıkla.

Olum Emir on 10 yılda 4 tane var bu topcudan ;

bu şekilde konuşarak kıyaslamış ya, ona cevap verdim ben. Hatta mesajımda Emir ismi de geçiyor.

Sen sonra atladın ''Ronaldınho olsa ne olur olmasa ne olur'' dedin.

Ya bak tamam s.et

Ben sizi anlıyorum bu adam belki de Galatasaray'a gelen en iyi 5 yabancıdan birisi.

Ama siz onu çok abartıyorsunuz yahu.

Neyse ya bu konuda sizinle tartışmaya girmemek gerekiyor. Aşırı seviyorsunuz

olabilir, kendi fikridir. lincolnu fazla kucumsuyorsunuz siz de.

Salt futbol tekniği açısından bakarsak izlediğim en iyi ikinci yabancı oyuncumuz diyebilirim. Kendisi sorunlu muydu değil miydi tartışılır, ama çok yanlış bir zamanda gelmişti. Mesela şu anda yabancı oyuncularımız takımı daha sahiplenmiş konumdalar ve yerliler de onlarla çok iyi anlaşıyor. Ne yazık ki Lincoln döneminde Türk futbolcularımız yabancılara karşı gruplaşmış gibiydi hatta gibisi fazla, öyleydi. Arda'nın açıklamalarına bakarsak bunu görebiliriz rahatlıkla.

Ulan o dönemde Arda ne kadar güçlü bir adammış arkadaş. Bir tane yönetici yada teknik adam çıkıp da naapıyosunuz lan, adam gibi geçinin deyip ayar verememiş bunlara.

Resmen yedi takımı Arda bencili ve ekürileri.

Dün Rıdvan yine ne yaladı kardeşim Arda'yı ya ne yaladı. Bu kadar olmaz. İleride banko ama banko Fener'de. Yakışır

Ulan o dönemde Arda ne kadar güçlü bir adammış arkadaş. Bir tane yönetici yada teknik adam çıkıp da naapıyosunuz lan, adam gibi geçinin deyip ayar verememiş bunlara.

Resmen yedi takımı Arda bencili ve ekürileri.

Dün Rıdvan yine ne yaladı kardeşim Arda'yı ya ne yaladı. Bu kadar olmaz. İleride banko ama banko Fener'de. Yakışır

Profesyonellik anlayışı yok ki abi. Oynadığı takımın taraftarı olan herkes takımın sahibi sanıyor kendisini.

Anlatamadım galiba

O saydıgım 4 oyuncunun oyun algısı, oyuna reaksiyonları, zeka turevleri ve bilek yumusakları aynı cinstendir (aynı yerden gelmisler gibi, hani "geldigi yerde daha cok var" diye bi deyim vardır ya). Yoksa futbol hayatlarındaki basarıları yada oynadıkları kuluplerinden bahsetmiyorum. Mesela okul takımındaki bi cocuguda katabilirdim o listeye. O 4 oyuncu'daki olay baska bir futbolcu yok, ben gormedim en azından.

Sunu da soyliyim, Lincoln'u bugun getir en buyuk futbol yıldızlarına ders verir birebir ortamda. Cocuk futbolu ciddiye almadıgı icin futbol hayatını bitirdi / o derece usta bir oyuncudur Lincoln.

Anlatamadım galiba

O saydıgım 4 oyuncunun oyun algısı, oyuna reaksiyonları, zeka turevleri ve bilek yumusakları aynı cinstendir (aynı yerden gelmisler gibi, hani "geldigi yerde daha cok var" diye bi deyim vardır ya). Yoksa futbol hayatlarındaki basarıları yada oynadıkları kuluplerinden bahsetmiyorum. Mesela okul takımındaki bi cocuguda katabilirdim o listeye. O 4 oyuncu'daki olay baska bir futbolcu yok, ben gormedim en azından.

Sunu da soyliyim, Lincoln'u bugun getir en buyuk futbol yıldızlarına ders verir birebir ortamda. Cocuk futbolu ciddiye almadıgı icin futbol hayatını bitirdi / o derece usta bir oyuncudur Lincoln.

Emir kardeşim işte bu senin bize asla kanıtlayamayacağın bir durum. Bu senin sadece fikrin, görüşün, futbola bakış açının ürünü.

Ben dersem ki Lincoln iyi bir futbolcu ama Emir'in dediği kadar değil, buna saygı duymak değil de, görmemezlikten gelebilirsin

Forumda Lincoln hakkında olumsuz eleştiri getirildiği zaman ya sen ya Hayri başımızdasınız :)

.

Nokta koymak istiyorum artık :)

Geri
Üst Alt