#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Misi için erken konuşuyoruz, Lincoln ise "geçti-gitti" abartılacak bir yanıda yoktu. Yetenekli, kaliteli ama bir o kadarda duygusuz bir oyuncu idi. Evet Türk oyuncular tepki gösterdiler hatta soğuttular. Ama bunu aşmanın yoluda var. Alex örneği gibi.

Lincoln icin soylenen dingo laflarin hepsi Alex icin de gecerli. Alex de istikrarli degil, Alex de kendini yere atiyor. Ama ne hikmetse 7 senedir tikir tikir oynuyor herif.

Duygusuz futbolcu nasil oluyor bilmiyorum. Sari kart gorunce aglasin falan mi?

Özledik yahu:)

Şimdi daha ucuza gelir herhalde. Bir daha alalım şunu.

Bence alabilirler. Hain Kirev'e ders vermek adina. Sozlesmesinin bitimine 1 yil kalmis. 1.5 milyon avro toplasak bonservisi icin kafi.

Tabi Misimovic'i de Al Sadd'a veririz :o

Evet Pino da 95 Keita ediyor.Kiralık felan değil.Bırakın bu saçmalıkları Lincoln'müş :o

Lincoln 4 Onur eder.

Maddi olaarak daha fazla eder Hayri

Reis:tiphat::tiphat:

Boyle ustad futbolculari aramiyor degiliz.

gerek yas, sakatlik, futbol oynama isteklerinin olmamasi nedeniyle bizden gidip bir baltaya sap olamayan topcular listesi

felipe

lincoln

nonda

aklima gelmeyen varsa ekleyin

adamlar futbolu biraktilar nerdeyse siz keske tutsaydik diyorsunuz:)

ben anlamiyorum bu isi

bu arada not duseyim en az 4 macini 90 dkk izledim bu lincoln bizden gittikten sonra

adam jubile yapmis takiliyor

Tek kelimeyle: :o

izlesen gulmeye devam ederdin reis

bildigin takiliyor

ya adami biz bitirdik yada adam bitmis diyorum

kotu futbolcuydu demiyorum dikkat

nonda gibi ayni

tutsaydik diyenlerle dolu forum ama adam futbolu birakti bildigin

ben bu guney amerikaya donen futbolcular icin turkiyeyi gecis yeri olarak goruyorum

emeklilik oncesi son cirpinislar

ayrica guney amerikalilara ekseriyetle uyuz olurum

brezilyalilar ve meksikalilar digerlerine gore daha iyidir tabi ama genede yani iste:)

Abi bizde iyiydi ben ona bakarim. Isterse bizden ayrildiktan sonra dilencilik yapsin, umrumda olmaz.

Abi bizde iyiydi ben ona bakarim. Isterse bizden ayrildiktan sonra dilencilik yapsin, umrumda olmaz.

boyle dusermi reis adam 6 ayda 1 senede

eger dusecekse zaten tutmadigimiz iyi olmus deseler ne diyebilirsin

kalsaydi cok kral olurdu demek olmuyor iste bu durumda

ama tabi herifi hayatindan bezdirmis olma ihtimalimizi ortadan kaldirmaz:)

servet gibilerinin neler yaptigini bilemeyiz

adam hocanin babasinin oldugu gun kalkip yedek takimda oynadi diye karizmami cizdirdin diye tafra atacak kadar kisiliksiz demekki lincoln iki kere brezilyadan gec geldi diye cocugun pasaportunun arasina kokoyu sikistirmis olabilir

Ankaraspor maçında bir tekme yemişti.Hakem devam demişti biz kırmızı kat verir kesin derken.Ankara'da maçtaydım.Nedense Lincoln deyince aklıma ilk bu geliyor.

Misimovic-Lincoln

Kim daha yetenekli?

Lincoln...Belki.Ancak her zaman yetenek mi başarıya götürüyor ?

İbrahimovic-Eto'o

Hangisi daha yetenekli ?

İbrahimovic...Büyük ihtimalle

Eto'o takımın santraforu.Bir sene önce Barcelona'da tüm başarılara ulaşmış.Goller,asistler yapmış.

İbrahimovic takımının santraforu.İnter'de gol krallığına ulaşmış.Ama sezon içinde devamlı gitmek istediğini belirtmiş,sezon sonunda da artık Cl kazanmak istiyorum deyip Barca'nın yolunu tutmuş.

Eto'o,fena başlamamıştı İnter kariyerine.Milito'yla birlikte takımın gol yükünü çekiyordu.

İbra,oda fena başlamıyor Barca kariyerine.Goller,asistler yapıyor.Ama sezon içinde takım arkadaşlarıyla uyum gösteremiyor.Guardiola'yla tartışıyor.Ve sonunda eski takımına elenerek Cl kazanma fırsatını kaybediyor.

Takım büyük maçlar için kanatlı bir dizilişe dönünce Eto'o mecburen sağ kanada geçiyor,alan savunmasını aksatmayıp,karşısındaki beki kaçırmıyor.Elinden gelen mücadeleyi veriyor.Ve sonuçta takımı cl şampiyonluğuna ulaşıyor.

İbra aynı durumda olsa Eto'o'nun gösterdiği fedakarlığı gösterebilecekmiydi?

Misimovic,takımın oyun içi lideri.Wolfsburg'da asist kralı olarak şampiyonluk yaşıyor.

Lincoln Schalke'nin oyun içi lideri.Tüm sezon taşıdığı,şampiyonluğa götürdüğü Schalke'ye 5 maç kala anlık bir öfke yüzünden takımı bırakıp belkide şampiyonluktan ediyor.

Misimovic;takımı çok zor durumdayken 10 senedir yenildiği Kadıköy'de sol kanata geçiyor.Topun arkasına geçiyor,beki kovalıyor.Elinen geleni yapıyor.Sonuçta takımı beraberlik alıyor ve ölmüş,bitmiş camia,taraftar bu beraberlikle umut doluyor.

Peki aynı durumda Lincoln olsa aynı mücadeleyi verirmiydi ?

Geri
Üst Alt