#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Bende mesaj nerede diye bakınıyorum lan Onur:asd:

olm o mesajı sildi adam niye alıntılıyosun lan:asd:

Hani nerde alıntılamışım :asd:

Lincoln..nasıl anlatılır, nasıl ifade edebilirim ona karşı sevgimi bilmiyorum.

öyle şanslıyız ki böylesine büyük bir futbolcuya şahitlik ettiğimiz için.Şanlı galatasarayın formasını taşıdığı için böylesine bir futbolcu.gerçekten şanslıyız.Ama gidişi tamamen bir hayal kırıklığıydı : ( hala çok çok üzgünüm.

Medyanın gazına kurban gitti.Ne olmuş yani geç geliyorsa yazın.Çoğu futbolcu geç geliyor guiza 1 ay gelmiyor.

İyi bir futbolcuydu. Hepsi bu. Abartılacak bir yanı yoktu, hayatı boyuncada olmayacak zaten.

aynı şey yüzünden keita da gitti öyle pisi pisine :/ her futbolcu düzenli yönetimin istediği gibi disiplinli değil ki zaten.istediklerinin hatalarını örtbas ediyorlar. keita gibi lincoln gibi futbolcular da bizim büyük kayıplarımız olup çıkıyor : (

lincoln en azindan bi ara topu bi asist.goze hos gelen futbol oynuyordu ondan sonra gelenler keita haric duz oyuncular.

bunlarin aynisini misimovic den de bekliyordum ama tam bi hayal kirikligi cikti

Hepiniz medyanın gazına geldiniz.Bana bir tane yabancı futbolcu gösterin ülkesinden erken gelen.Hepsi geç geliyor.Elano da geç geldi.Neden karaktersiz denmedi bu adama.Çünkü Elano da ışık yok.Medya tüm GS taraftarını aldı eline.Oynattı babam oynattı.Daha geçen sene Lincoln avatarı koyana ceza çakılıyodu nerdeyse bu forumda.Lincoln avatarı koyanları ezik sınıfına koyuyordunuz.Ne oldu? Ömrü hayatınızda böyle futbolcuyu GS de izlersiniz umarım bay çakma Moruinho'lar.

Geri
Üst Alt