#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Hepiniz medyanın gazına geldiniz.Bana bir tane yabancı futbolcu gösterin ülkesinden erken gelen.Hepsi geç geliyor.Elano da geç geldi.Neden karaktersiz denmedi bu adama.Çünkü Elano da ışık yok.Medya tüm GS taraftarını aldı eline.Oynattı babam oynattı.Daha geçen sene Lincoln avatarı koyana ceza çakılıyodu nerdeyse bu forumda.Lincoln avatarı koyanları ezik sınıfına koyuyordunuz.Ne oldu? Ömrü hayatınızda böyle futbolcuyu GS de izlersiniz umarım bay çakma Moruinho'lar.

Elano sakattı çünkü.Klübün haberi vardı.Ama yönetim Lincoln'e noter tasdikli 2 tane ihtarname çekti cevap alınamadı.

Müthiş derecede disiplin sorunu vardı.Ama şu da bir gerçek ki, gününde bir Lincoln rakibin anasını ağlatırdı.Skibbe döneminde oynadığımız futbolu hiçbirşeye değişmem.

Elano sakattı çünkü.Klübün haberi vardı.Ama yönetim Lincoln'e noter tasdikli 2 tane ihtarname çekti cevap alınamadı.

Valla bende Lincolnün sağlam olduğunu görmemiştim.Adamın ayağını eline veriyolardı yinede Lincoln suçlu oluyodu.Ayrıca Sarpta buca maçında Pinoya küfürü çekti.Madem biz karakter kulübüyüz onuda atsınlar takımdan.Şu takımda Keita Lincoln olsa ağzımız açık izlerdik emin olun

Müthiş derecede disiplin sorunu vardı.Ama şu da bir gerçek ki, gününde bir Lincoln rakibin anasını ağlatırdı.Skibbe döneminde oynadığımız futbolu hiçbirşeye değişmem.

İşte o zaman Skibbe'nin iyi niyetini futbolcular suistimal etmeselerdi,yönetim Meira'yı yollamasaydı o sezon Uefa ve Şampiyonluk kupasını alabilirdik.

Valla bende Lincolnün sağlam olduğunu görmemiştim.Adamın ayağını eline veriyolardı yinede Lincoln suçlu oluyodu.Ayrıca Sarpta buca maçında Pinoya küfürü çekti.Madem biz karakter kulübüyüz onuda atsınlar takımdan.Şu takımda Keita Lincoln olsa ağzımız açık izlerdik emin olun

Orası doğru zaten bu yönetimin yaptığı her hamle hatalı.İşin buralara gelmemesi lazımdı.

Felipe vardı adamı ön libero yaptılar sonra postaladılar.

Şimdı gelse takıma ılac olur onun gıbısını bulmak cok zor...

Özledik seni be Lincoln reis. Medyanın gazına geldik. Oysa oynadığında faydalı oluyodun. Pohpohlayamadık seni.

palmeiras da çoğu maçta yedek 70 den sonra giriyor.

Yakında kardeş geliyor yanına.Misimovic.Artık o başlığada iç çekirerek, ağlayarak, üşüyerek yazarız.

palmeiras da çoğu maçta yedek 70 den sonra giriyor.

Haber doğruysa onlarda medyanın gazına gelmiş desene hatta schalkenın baskanıda yaptığı açıklamalarla basının gazına gelmişti .

az önce gollerini izledim reyizz yaa

bu antalya maçında delirmiştim.inanılmaz goller kaçırmıştık pis yalçın atılmamıştı oyundan ,penaltımızda verilmedi sanırım.

Her daim ozluyoruz. :(

[video=youtube;9gTxDrDCiyc]https://www.youtube.com/watch?v=9gTxDrDCiyc&playnext=1&list=PLB72308DA9AB01D61&index=16[/video]

:(

Guv'nor,

umarim sevdigin sebze turlerinden bahsettin

Bildim

Geri
Üst Alt