#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Lesh

Keita ile beraber 10 sene içinde gelmiş en iyi oyuncuydu, biz yine klasik bir şekilde onu da yedik. :(

Sagda Keita, solda Ribery, ortada LINCOLN

:ask:

:(

bahsettiğin 2 oyuncu gs ciddi zararlar veren dalga geçen kişilikler halen takımda görmen istemen ;)

Birisini parasını yatırmadığın içinden elinden kaçırmışsın, diğerini b.ktan bi teknik direktörün eline vermiş takıma küstürmüşsün.Kim zarar vermiş bak bakalım.lincoln Skibbe döneminde anneleri ağlatıyordu, nasıl oldu ki B. Korkmaz geldi önce Lincoln'ün sonra Galatasaray'ın çehresini değiştirdi.

Yil 2010 hala Ribery pis, Lincoln mal deniyor. Good.

Lincoln'e karaktersiz-kötü diyenler, çok değil 2009 Mart'ta 'linnnkooonnnn reyisssss auaaaaaaooooo' diye de bağırıyordu. O yüzden konuşmaya gerek yok. Şu an aynı şey, Misimovic'e de yapılıyor mesela.

gülüyorum dini imanı para olmuş adamlardan bahsediliyor komedi ben lincoln diye bağıranlardan değilim lincolnün çehresi değişmiş gittiği takımda da açıklama yaptı paramı vermezseniz fifaya gidicem diye riberyi ise fransa takımana seçilebilmek için kaçtı gitti...Misiyi halen beğeniyorum ama kan uyuşmadı terbiyesiz biri değil aile babası efendi adam

Sagda Keita, solda Ribery, ortada LINCOLN

:(

Ribery'ye bir sey demiyorum, gitmesi tamamen bizim dangalakligimiz.

Lincoln, son yillarda 10 numara hasretini gidermeye en yakin isimdi. Fakat çok önemli karakter problemi vardi. Cani isteyince oynama, deplasmandan kaçma, ülkesinden geç dönme vs... Bunun hocayla falan alakasi yok çünkü Skibbe döneminde bile yapiyordu. Ne olursa olsun gitmesi dogruydu. Koskoca kulüp, kendinden haberi olmayan birinin oyuncagi olamaz.

Keita için durum Lincoln'den çok farkli degil. Sahsen ben satilmasini dogru buluyordum ama daha genç ve daha etkilisi gelebilecegi için, ki bu adamlari bulmak çok ta zor degildi. Daha iyisi gelmedigi için Keita'nin satisi yanlis karardi diyebiliriz. Takim sag tarafta bariz sekilde eksikligini hissediyor.

Degerli kardesimin yanaklarindan opuyorum, her neredeyse :ask:

Uplama Hayri reyis bağrım yanıyor.:(

Big Chief

im8502rp1.jpg

Geri
Üst Alt