#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Lanet olsun sonunda bana şu espriyi de yaptırdınız ; Bir Alex değildi ve gitti :D

Takimda kaptan olacak son kisi, daha dogrusu örnek olacak en son kisi kaptanliga getiriliyorsa altyapidan yeni çikan oyuncunun bile itiraz etme hakki vardir. Takimda ben olsam onlara katilir, ben de Adnan Polat'in yanina giderdim. Istedigi kadar iyi oynasin, karakter yönünden hepsini kaybediyor.

Galatasaray gibi 30 milyon taraftarı olan bir takım ligin ilk yarısını (-) averajla bitirebiliyorsa futbolcusu olsun yöneticisi olsun karakterden söz etmek pek doğru değildir bence. Sana göre ortasahaya kadar top sektirerek giden adam karaktersizdir bana göre cimbom kümeye tezahüratlarına bile tepki veremeyen adamlar karaktersizdir. 70 yaşında göz yaşı döken taraftarları olan 100 yıllık bir kulübün futbol takımının kaptanı 20 yaşındaki çocuk o-la-maz. Olduktan sonra şu kulübün başına gelen tek bir iyi olay söyle hak vereceğim sana.

Lincoln karaktersiz, Elano ruhsuz, Keita numaracı, Misimovic fazla rahat. Yahu bu adamların hepsi eğri de bu kulüp mü düzgün ? Yapmayın lütfen .

Ayhan'ı kaptan olarak görmektense, Lincoln'u görmeyi tercih ederim.

Seni kovanların, arkandan bahane karaktersiz diyen yönetimciklerinin karakteri, senin 5/1'indir Cássio Lincoln...

Özledim teninin kokusunu özledim.

Skibbe, Lincoln, Keita ve sakatliklardan arindirilmis Nonda ve Linderoth Galatasaray'da

Diyebilsek keske

:sad007:

İyi akşamlar reis. :)

Cássio Lincoln. Özledik çokçaaa.:(

Geri don

Geri don

Geri don

Geri don

Geri don

Geri don

Geri don reis!!!

Lincolnmu kurtaracak bizi?

Geri kalana da sahip, rahat olalim. Takima futbol oynatmayi, oyuncu yonetmeyi bilen insani sahislarla (bkz MIHAIL SKIBBE) herseyi yapar bu adam.

Türkiyeye gelmiş en teknik oyuncuydu.

Reis sakat mı bu aralar?

Sana spikerlerin linkon demesini özledik reays!

ben bu adam kadar duygusal alıngan bir futbolcu görmedim...gazı ver maçı koparsın birşey söyle küskünleri oynasın.bana göre türkiyeye gelen en yetenekli oyunculardandı.akıllı olsa avrupanın en iyi kuluplerinde oynardı.

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ask: :ask:

Geri
Üst Alt