#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

taffar.jpg

Tafi kime dokunsa külüpten gidiyor :D

Lincoln+Arda+Baros.jpg

--------Cana-------

Keita - Lincoln - Arda

------ -Baros------

=
27_uefa_cup_dpa_3001.jpg

Reiss;

volkan_lincoln.jpg

Reis bugun bu stad acılısında olman gerekıyordu ah lıncoln reıs parçalı 10 numara sana cok yakısıyordu:sad007::sad007:

Şuraya adam akıllı post atan bir Semih var. Diğerlerinin attıkları mesajlara bakılırsa Lincoln Xavi varimsi bir adam. Galatasaray'da bulunduğu 2 yıl boyunca sadece ikinci yılının ilk döneminde iyi oynamıştır. Geriye kalan 1,5 yıl? Yutturamazsınız, Lincoln'ü efsane gibi göstermeye çalışmayın. İçerdeki Hamburg ve Fenerbahçe maçlarında nasıl yerlerde süründüğünü, toptan nasıl kaçtığını çok iyi biliyorum. Yetenekliydi, iyi maçlar çıkardı orası ayrı. Ama kendisi koca bir hüsrandır.

Elano hakkındaki düşüncelerini de alabilir miyiz plz

Defalarca attım. Sorun Lincoln tıravmasından sonra Elano beklentisi. Elano da olmadı, tıpkı Lincoln gibi. Çıkardığı bir kaç iyi maç oldu. Ama onu kullanmasını bilemedik. Ne zaman kampa geç geldiğine şahit olduk? Ne zaman toptan kaçtı?

Defalarca attım. Sorun Lincoln tıravmasından sonra Elano beklentisi. Elano da olmadı, tıpkı Lincoln gibi. Çıkardığı bir kaç iyi maç oldu. Ama onu kullanmasını bilemedik. Ne zaman kampa geç geldiğine şahit olduk? Ne zaman toptan kaçtı?

Lincoln gibi felan değil, 2534234234234 kat daha faydalı olmuştur Lincoln Elanodan.Elano efendinin ligde bir asisti var sadece oda çektiği şut baraja çarpıp adamın önüne düştü. :D Kısaca Elano, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en rezil oyuncularından biridir.

Güney Amerika futbolcusu bizim takıma yaramıyor. Çok örnekleri var takımda Capone gibisi gelmedi ordan.

Mütemadiyen.

Ya bırakın bu işleri hocam.İstediğiniz eleştriyi yapın ama toptan kaçtı demeyin yahu.Adam bütün maç eli kolu havada geziyordu anasını satayım.Eleştrinin bokunu çıkarmak deniyor sizin yaptığınıza.

Bu arada Dünya kupasından geç geldi Elano, yok sakatım tedavimi yapıyorum felan sanki burası somali burda doktor yok.Ayrıca adam zaten bizde tatil yapıyordu geç gelmesinede gerek yoktu.Toptan kaçma olayı içinse koca bir oha diyorum, Habertürkün sitesinde maç raporları var Mustafa Sarp ve Barışın neredeyse yarısı kadar topla buluşmuş Elano.

Ya bırakın bu işleri hocam.İstediğiniz eleştriyi yapın ama toptan kaçtı demeyin yahu.Adam bütün maç eli kolu havada geziyordu anasını satayım.Eleştrinin bokunu çıkarmak deniyor sizin yaptığınıza.

Eli havada mı geziyodu?

Aramızda bir fark var. Ben Elano başlığına girip resimlerini koyarak kıroluk yapmıyorum. Siz bir iki maçından fotoğraf koyarak Lincoln'ü reis gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Kim ula bu adam? 1-2 maç takıma iyi top oynattı diye ama en azından o iyi oynadı yhaaa :( diye zırlıyorsunuz. Galatasaray his takımıdır. Lincoln gibi ayrıcalık isteyen, tribünlere el kol hareketleri yaparak sevdiren, deplasmanda buzlu maçlara gitmek istemeyen adamların kullandığı kulüp değil. Uyanın artık.

Geri
Üst Alt