#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Birtane fotoğraf bulmuşlar, sürekli eli havada geziyormuş.

Maçları izleyen ve görme bozukluğu olmayan herkes ne demek istediğimi anladı.

Aramızda bir fark var. Ben Elano başlığına girip resimlerini koyarak kıroluk yapmıyorum. Siz bir iki maçından fotoğraf koyarak Lincoln'ü reis gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Kim ula bu adam? 1-2 maç takıma iyi top oynattı diye ama en azından o iyi oynadı yhaaa :( diye zırlıyorsunuz. Galatasaray his takımıdır. Lincoln gibi ayrıcalık isteyen, tribünlere el kol hareketleri yaparak sevdiren, deplasmanda buzlu maçlara gitmek istemeyen adamların kullandığı kulüp değil. Uyanın artık.

Buraya Lincoln resmi koymak kıroluk mu?Sen sevmeyebilirsin ben sevıyorum madem kapatın konu baslıgını kımse kıroluk yapmasın....

Evet kıroluk, başlık kapatma derdinde değilim. Madem çok seviyorsunuz tartışın o zaman neden böyle oldu diye. Ya da açın izleyin Brezilya ligini. Culio iki maç iyi performans verdi diye gaza gelip Elano başlığına senin oynadığın topun ben bilmemne yazanlar da kıroluk yapıyordur.

Evet kıroluk, başlık kapatma derdinde değilim. Madem çok seviyorsunuz tartışın o zaman neden böyle oldu diye. Ya da açın izleyin Brezilya ligini. Culio iki maç iyi performans verdi diye gaza gelip Elano başlığına senin oynadığın topun ben bilmemne yazanlar da kıroluk yapıyordur.

sen lincoln nun hiç canlı bir maçını izledin mi ?

ben bordeaux maçını izledim nele yaptığını canlı canlı izledik..

canlı izledin mi hiç tekrar soruyorum

sen lincoln nun hiç canlı bir maçını izledin mi ?

ben bordeaux maçını izledim nele yaptığını canlı canlı izledik..

canlı izledin mi hiç tekrar soruyorum

Bunun canlı izlemekle alakası ne çözemedim? Ama merak ediyorsan söyleyeyim, Hamburg maçında tribündeydim mesela.

Muhammet aslında avatarından yorumlarını Galatasaray'ı takip eden bir birey olarak değil de FM oynayıp blog okuyan bir genco mantalitesinde yaptığını anlamak gerekirdi. Lincoln-Elano meselesiyle de belli oldu bu zaten. Lincoln Hagi'den sonra bu kulübe gelen en yetenekli adamdı. Elano da zerre kadar yetenek sergileyememiş bir adamdı. Bundan başka birşeyi konuşmak salaklıktır.

FM oynayanların kafasına ıslak odunla vuracağım bir gün. Herşey onların yüzünden oluyor zaten. Neyse sizi dürten biri olmuş oldu forumda, haydi bakalım. Linköln reizzzz. Aldığı değerin 5'te 1'ini Arda'ya göstermediniz. Bir gün o gidince değerini anlayacaksınız.

Nerede Galatasaray'da başarısız olmuş adam varsa hayran olmaya devam et sen.

Galatasaray'da başarısız olmuş avatarımdaki adamlar Galatasaray'ın en zor döneminde "Bunu içimizde halledelim" diyecek kadar efsaneler benim için. Hadi eyvallah.

Güle güle. Zamanın olunca Elano hakkında ettiğin 'onu kullanmasını bilemedik' lafını düşün bir. Elano'yu savunacağım diye farkında olmadan total futbol ustasına laf ettin sanki.

Evet ta kendisine laf ettim. Tıpkı devre arasında yönetime orta saha oyuncusu aldırmayan o adama ettiğim gibi. Başarısız olan adamlara hayran olmaya devam et derken Skibbe ve Lincoln'e olan sevgi patlamasını forumlara taşıyan sen peygamber değilsin. Ben de değilim. Ronaldinho ile sorun yaşayan Rijkaard'da, iki dakika sonra kolunun altına alan ve sakin ol diyen adamda. Laudrup'u harcayan adamda.

180520_1729933520917_1015830905_1918373_7536067_n.jpg

Tecavüz olurdu be reis. Nerelerdesin Cassio reis. :)

Hırsız Atakan:asd:

milan barosu gol kralı yaptın ama adam olamadın :(

Lincoln formasi satmak isteyen var mi? L veya XL tercihimdir :o

İnan satar.

Sende var mi? :Z18:

Olm olan biri satsın lan Hayri Reis'e. Hatta hediye etsin. :D Oturduğu yeri öğreniriz, baskın falan düzenleriz, oturduğu yerde sabahlarız, bulana kadar yoldan çevirdiğimiz herkese Hayri misin lan deriz. Zaten belli eder reis kendini. :tiphat: Iyy leeeşşh diye bi ses duyuveririz bi yerlerden. :sad007:

Geri
Üst Alt