#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

disiplinli olsa aradığımız adamdı ..

Böyle bir asist olur mu yahu, dünyadaki en klas 5 futbolcuyu getir zorlanır bu pası atarken.Sonra hala Elano bilmem ne.

[video=youtube;1D3CcRJUsks]https://www.youtube.com/watch?v=1D3CcRJUsks[/video]

Hahah Lincolne bak bizim Meira yı ezmiş :D

[video=youtube;ufxYvTjWK-k]https://www.youtube.com/watch?v=ufxYvTjWK-k[/video]

Bunları bile özledik :sad007: Arda 66 numarayken kaptan değilken

Duydunuzmu Lincoln 1000 Aslan gücündeymiş. Gözlerinden ışın saçıyormuş. Gövdesi çeliktenmiş kurşun geçirmiyormuş. Bir keresinde 100 Almanı bir tokatta yere sermiş. Halk arasında ona beton Lincoln diyorlarmış. Ya yapmayın uşaklar Musa Musada okadar uzun boylu değil. Tamam iyi futbolcuydu ama profesyonel değildi. Artık maç seçmeyen formasının hakkını veren yerli ve yabancı ayakları ve kişiliği kaliteli futbolculara ihtiyacımız var.

1 tane mantıklı yorum gördüm sonunda. Lincoln elanonun 5 te 1 i özellikte bir futbolcuydu keşke hiç alınmamış olsaydı.

Lütfen kusura bakmayın, kalbiniz kırılmasın ama; Elano Lincol'den yetenekli diyenlerin, kendilerine zaman ayırlamarı gerekir. Lincoln 100 tane fln Elano eder.

1 tane mantıklı yorum gördüm sonunda. Lincoln elanonun 5 te 1 i özellikte bir futbolcuydu keşke hiç alınmamış olsaydı.

Elano sahada ne yapiyorsa Lincoln onlari uykusunda ayaklarina 10 kiloluk agirliklar bagliyken yapar

Bir bildigi vardir

lincolnu medya ve antrenörler bitirdi.aynisini elanoya yaptilar.bunlar vasatmis falan filan.ardayida medya yikti.fb medyasi korkudan böyle yapiyor iste.bizim salak yönetimde yiyor

[video=youtube;8O8TICMJQqM]https://www.youtube.com/watch?v=8O8TICMJQqM&feature=related[/video]

Reis mest etmis, izleyenlere keif vermis.

lincolnu medya ve antrenörler bitirdi.aynisini elanoya yaptilar.bunlar vasatmis falan filan.ardayida medya yikti.fb medyasi korkudan böyle yapiyor iste.bizim salak yönetimde yiyor

Yaw sorumsuz adamın tekiydi medyayla ne alakası var antrenmanlara medya yüzünden mi katılmıyodu medya yüzünden mi bukadar gayri ciddi takılıyodu haber vermeden ülkesine gidiyodu kafasına estiği zaman dönüyodu. Tamam futbolcuğuna kimsenin lafı yok ama onun dışındaki herşeyi de bir okadar falso ve bunda Lincolnden baska kimse suçlu değil.

Kimsenin yönetime vay efendim nasıl olur da Lincolnü yollarsın demeye hakkı yoktur bu yüzden.

Gayri ciddi takilmak mi? Hayatimda boyle ABSURD bir elestiri gormedim bir futbolcuyla ilgili. Jazz bar mi bu adam? Adamdan ne yapmasini bekliyorsunuz, Rustu gibi gozlerinin altina komur cekip Alpay gibi agzindaki sakizi 5600 rpmle cigneyip cenesini kirmasini mi?

Sezon ortasinda bir yerlere giden oyuncularimiz mevcut, Neill gibi. Gecen sene Keita ve Elano da gittikleri yerlerden gec gelmislerdi. Onemli olan bu insanlarin kole olmadiklarini ve ailelerini, memleketlerini gittikleri vakit 1-2 gun fazladan kalmalarinin kimseyi oldurmeyecegini veya kimseye AIDS bulastirmayacagini ozumseyecek profesyonel mantaliteye erismek.

Her zaman verdigim ornek, Fenerin 14 milyon euro verip bir gidim fayda saglayamadigi Guiza sezon oncesi kampina katilmaz, 1 ay gec gelir kimsenin umrunda olmaz. Lincoln'un kampa katilmasinin 3 gun oncesinde GELECEKMI diye basliklar atilir. Fener yonetimi Alex'e 1 hafta izin vermisti kampa katilmadan evvel, kimse de HUOBS NOLUO LA demedi. Zira Alex, Lincoln falan bunlar takim icin gerekli ve ozel oyunculardir. Onlara herkes gibi davranirsan olmaz. Ayricalik vereceksin. Film setinde Robert de Niro'yla yardimci karaktere ayni davranamazsin. Robert de Niro'ya hakettigi ilgiyi ve onemi vermezsen adam de Nirolugunu konusturamaz. Ayni hesap, bunu Feldkamp idrak edemedi ama Skibbe etti. Bulent hic edemedi. Yonetim once etti sonra Turk topcular azinca etmemeye karar verdi.

Bu isler oyle ANTEREMANA GELMEDI O BIR TOP demek kadar kolay degil denktas.

Gayri ciddi takilmak mi? Hayatimda boyle ABSURD bir elestiri gormedim bir futbolcuyla ilgili. Jazz bar mi bu adam? Adamdan ne yapmasini bekliyorsunuz, Rustu gibi gozlerinin altina komur cekip Alpay gibi agzindaki sakizi 5600 rpmle cigneyip cenesini kirmasini mi?

Sezon ortasinda bir yerlere giden oyuncularimiz mevcut, Neill gibi. Gecen sene Keita ve Elano da gittikleri yerlerden gec gelmislerdi. Onemli olan bu insanlarin kole olmadiklarini ve ailelerini, memleketlerini gittikleri vakit 1-2 gun fazladan kalmalarinin kimseyi oldurmeyecegini veya kimseye AIDS bulastirmayacagini ozumseyecek profesyonel mantaliteye erismek.

Her zaman verdigim ornek, Fenerin 14 milyon euro verip bir gidim fayda saglayamadigi Guiza sezon oncesi kampina katilmaz, 1 ay gec gelir kimsenin umrunda olmaz. Lincoln'un kampa katilmasinin 3 gun oncesinde GELECEKMI diye basliklar atilir. Fener yonetimi Alex'e 1 hafta izin vermisti kampa katilmadan evvel, kimse de HUOBS NOLUO LA demedi. Zira Alex, Lincoln falan bunlar takim icin gerekli ve ozel oyunculardir. Onlara herkes gibi davranirsan olmaz. Ayricalik vereceksin. Film setinde Robert de Niro'yla yardimci karaktere ayni davranamazsin. Robert de Niro'ya hakettigi ilgiyi ve onemi vermezsen adam de Nirolugunu konusturamaz. Ayni hesap, bunu Feldkamp idrak edemedi ama Skibbe etti. Bulent hic edemedi. Yonetim once etti sonra Turk topcular azinca etmemeye karar verdi.

Bu isler oyle ANTEREMANA GELMEDI O BIR TOP demek kadar kolay degil denktas.

wallını acsana yha wall to wall konusamıyok ihihih

Up

Simdi bir Lincoln olsa takimda ilk 2deydik banko

Geri
Üst Alt