#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

O zaman sampiyonduk abi-ul Cetin.

Lincoln'ün Galatasaray'a geldiği gün acayip sevinmiştim. Özellikle Gs Tv'de yayınlanan klibi efsaneydi. 12125522525 sefer izlemişimdir sanırım. :)

[video=youtube;KDEj8oK3U9o]https://www.youtube.com/watch?v=KDEj8oK3U9o[/video]

Buda benden.İşkence çekmeye devam... :sad007:

[video=youtube;wyp0JeJrUDw]https://www.youtube.com/watch?v=wyp0JeJrUDw[/video]

Özellikle şu son dönemlerde çok fazla andığım isimlerin başında geliyor. Şu takımda Keita ve Lincoln olsaydı diyorum sürekli kendi kendime. Hücumda 3 pas üst üste yapamayan yaratıcılıktan yoksun bu takımda... Neyse devam edipte yara deşmeye gerek yok.

ah lincoln olsaydı

köşede otursaydı

karlı bir dağ gibiydi

bari kadromuzda dursaydı :(

Lincoln duvara çarptı!

Cim-Bom’dan disiplinsiz davranışları ve bekleneni verememesi yüzünden gönderilen Cassio Lincoln’ün yüzü Brezilya’da da gülmüyor.

Galatasaray’dan ayrılırken bonservis bedelinin 1.5 milyon dolarlık kısmını ödeyen Lincoln, Palmeiras’tan parasını alamadı. Brezilyalı oyuncu her şeyini kaybettiğini söyledi

Milliyet gazetesinin haberine göre Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan ve ülkesine geri dönerek Palmeiras Kulübü ile anlaşan yıldız oyuncu, bonservis bedelinin 1.5 milyon dolarlık kısmını, geri almak üzere kendi cebinden karşılamıştı. Lincoln, kendisine verilen sözlerin tutulmaması yüzünden iflas ettiğini açıkladı.

Brezilya basınına konuşan deneyimli oyuncu, “Palmeiras’a gelirken cebimden 1.5 milyon dolar vermiştim. Kulübüm bu parayı en kısa sürede bana geri ödeyeceğini bildirmişti, ancak henüz hiçbir şey alamadım. Neticede her şeyimi kaybettim” diye konuştu.

Palmeiras Başkanı Arnaldo Tirone ise Lincoln’un haklı olduğunu ancak kriz yüzünden ödeme yapamadıklarını söyledi. Tirone, “Kasamızda hiç para yok. Bankalara olan borçları ödedikten sonra sıra Lincoln’e gelecek” açıklamasını yaptı.

Htspor

: ( Yine bugün o kadar eski Lincoln klibi izledim,o kadar andım ki ah ah diyorum.Kim ne derse desin su an gelse sevinçten ağlarım.

tolgahan_ozer Tolgahan Necati Özer

@

@HaldunUstunel67 Mesela Lincoln ile soyunma odasında bir tartışma yaşadığınız söyleniyor bu doğru mu?

HaldunUstunel67 Haldun Üstünel

@

@tolgahan_ozer Doğrudur. Hatta ben gönderdim onu.

tolgahan_ozer Tolgahan Necati Özer

@

@HaldunUstunel67 Mesela Lincoln ile soyunma odasında bir tartışma yaşadığınız söyleniyor bu doğru mu?

HaldunUstunel67 Haldun Üstünel

@

@tolgahan_ozer Doğrudur. Hatta ben gönderdim onu.

Fake bu fake.

eminmisiin reis ???

sunu bir oku:

Üstünel'in teknik adam tercihi

Galatasaray eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, yönetimde olması halinde hangi teknik adamı sarı kırmızılı ekipte görmek istediğini açıkladı.

27 Nisan 2011 - 12:57:31

Galatasaray eski yöneticilerinden Haldun Üstünel,twitter hesabından kendine sorulan sorulara yanıt verdi.

14 Mayıs'taki Galatasaray kongresi'nde aday olmayan Haldun Üstünel yeniden yönetimde olması durumunda Frank Rijkaard'ı tekrar takımın başına getirmek istediğini söyledi.

Başkan olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Haldun Üstünel,Ünal Aysal'ında Galatasaray'ı istenilen noktaya getirebileceğini ifade etti.

Şu anda en beğendiği futbolcuların Mehmet Ekici ve Javier Hernandez olduğunu dile getiren Üstünel,Stancu'nun transfer edilmemesi gerektiğini ve Romen forvet'in iyi bir yedek olacağınıda söyledi.

Sporx

sporx de alinti yapiyor adamin twitter hesabindan :)

Dogru oldugunu kendi de soylemisti zaten marifetmis gibi

In ponytail we trust

bir saat önce aciklanmis gs resmi twitter hesabindan...

neyse en azindan yanliz degilmisim. sporx de kanmis fake hesaba :D

Lİnnnnnn***coooooooooolllllllllllllllllnnnnnnnnnnn lİİİİnnnnn*********oooooooolllllllllnnnnnnnnnnnnn

Tam Rijkaard'a lazim olan adamdi. Hepimiz kampa katilmasini bekliyorduk ne guzel. Rijkaard daha gorusmedim ama izledigim kadariyla iyi futbolcu demisti.

Keita-Lincoln-Arda-Baros 4'lusunu ben calistirsam o takim sampiyon olurdu b.ihtimal

Keita-Lincoln-Arda

----Baros----

Şöyle bişey yapmak çok mu zordu ya :sad007:

Arkalarında Cana-Selçuk ouuuuuuuuuuuuuuwwwww

Geri
Üst Alt