#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

provokasyon var ^ mod yokmu mod :mad:

Provokasyonun kelime anlamını bilmiyorsun sanırım. Öğretmek için viki'de araştırdım ama bulamadım. Yanlış bir şey veya ters bir şey söylemedim ki provokasyon olsun. Gaza gelmek için yer arama. Bir hata yapmıssın onu düzelttim. Senin yüzünden google'a ''allah'ım brezilya mı'' yazmak yerine ''aman allahım brazilmı?'' yazan biri çıksa bunun vebalini nasıl ödeyeceksin? Veyahut çocuğun biri bu arkadaşına bu olayı anlatırken ''aman allahım brazılmı dedi spiker'' dese arkadaşı da ona ''öyle demedi dingil ''allah'ım brezilya mı''dedi'' derse ne yapacaksın? senin yüzünden bir genç ezik duruma düşecek.

kapiş? ;)

arkadasim okumaya bile gerek duymadim cok belli ki demagoji yapmissin sana tavsiyem demagojiden uzak durman ;) iyi forumlar

Konuyu okudum Okan Bey haklı.Hayri Bey tekrarında ceza alıcaksınız.

ozelden kapisabiliriz renkdaslara rahatsizlik vermeyelim (msnde olur)

Burasi kasiyo zaten msn iyi olur

ortaligi niye karistiriyorsun arkadasim hanutculuk yapma

arkadaşım bi hatanı düzelttim sadece. konuyu baltalamasana. lincolncu gibi takılıp özünde elanocumusun nesin anlamadım? konuyu baltaladığına göre öylesin.

konuyu kim baltalamis? ben baltalamadim. benim baltaladigimi iddia ettigine gore sen baltaladin ;) anladim taktigini ;) baltaci renkdas

Özledik seni be Reis.. :)

Keşke biraz daha oynasaydı. Umarım bu yıl Lincoln gibi gözümüzün pasını silecek bir oyuncu gelir..

Bizdeyken Taffarel'i getirseydik daha çok fayda sağlardık. :(

Nasılsın reis? İyisindir İnşallah. Keşke Tafo'yla birlikte çalışma imkanın olsaydı. :(

Atakan bin kere beğendim ama bi kere tıklayabildim kusura bakma.:)

Keşke gol falan atabilse de arkasından Elano gibi küfür yese. Özledik.

Geri
Üst Alt