#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Çok iyi futbolcuydu ama T.D'e göre top oynuyordu.Bi T.D beğendiremedik.Ama oynadığı zaman neler yaptığını da gördük.

Çok iyi futbolcuydu ama T.D'e göre top oynuyordu.Bi T.D beğendiremedik.Ama oynadığı zaman neler yaptığını da gördük.

butun teknik direktorler kurban olsun Lincoln'a. (Linkıln'a) onlar hayat boyu t.d. okuluna gitseler Lincoln'ın (Linkıln'ın) futbol bilgisinin %2.8'ine yaklasamazlar.

Lincoln'ım benim... :heart:

Keşke şu an elimizde bu tarz yaratıcı biri olsa. Geri gelsin demiyorum sadece o tarzda birine ihtiyacımız var

keita'dan sonra en çok özlediğim oyuncu

onu izlemek cok keyifliydi özlüyorum

ne kadar yetenekliyse kişiliği o kadar iğrençti ;iğrenç olmasa zaten şu an barcada realde felan olurdu

Galatasaray'a geldigi gunu hatirliyorum da mutluluktan havalara ucuyordum...

Sirf Schalke maclarini Lincoln icin izlerdim.

Keita'ya üzülmüştük,geri döndü.Ah be Lincoln ne var yeniden sen de dönseydin...: (

Keita'dan sonra bir de reis-ül fussball dönerse kalpten giderim

Hayri Cardio

Dar görüşlü taraftarın büyük futbolcusu.

avatarında lyon olduğundan soruyorum mr. vision, juninho'dan ne farkı var olarak izah edersen sevinirim THENKS

Futbolunu oynadığı zaman kazandıramayacağı maç yoktu.Keita'yla aynı takımda olduklarını hayal bile edemiyorum. :(

avatarında lyon olduğundan soruyorum mr. vision, juninho'dan ne farkı var olarak izah edersen sevinirim THENKS

Lincoln bence de iyi bir futbolcu. Zaten kendisine şu ana kadar kimse "kötü futbolcu" dememiştir herhalde. Ancak sorun şu ki, çok abartılıyor. Aslında senin cevabını baz alarak yazmamıştım mesajımı. Ciddi ciddi Lincoln'ün, Hagi'den sonraki en iyi oyuncu olduğunu, Barça'da oynayabileceğini düşünen ve yorum yapan insanlar var.

Ayrıca Juninho > Lincoln x2

Geri
Üst Alt