Yönetimi zaten saymıyorum. Maalesef Adnan Polat, Frank Rijkaard ve ekibini getirdikten sonra, yapması gereken şey takımın eksikliklerini kapatmak ve takımdaki Servet gibi kanserojen maddeleri göndermek idi. Ancak bunun yerine anormal kararlar vererek, takımın tüm dengesini, yapısını vs. alt üst etti. Günü kurtarmaya yönelik hareket etti ve nitekim doğal olarak başarısız oldu.
Bülent Korkmaz'ı defansif oynattığı için değil, futbol anlayışındaki hatadan dolayı eleştiriyorum. Dediğim gibi defansif oynayabilirsin, ama sahaya kapanmak için değil, topla oynamak için çıkarsın yinede. Defansif oynarsın, kontrollü oynarsın ama topu rakibe vermezsin, paslaşarak rakibi yorarsın, 10 kere rakip kaleye gelmezsin ama 5 kere gelirsin, 3-0 yenmezsin de 1-0 yenersin ama yinede ortada oynanan bir futbol, bir taktik, bir sistem vardır. Bülent Korkmaz'da bu yoktu maalesef.
Meira olayı seninde dediğin gibi... Ancak Kewell'ı oynatması kabul göremeyecek bir hata. Eğer alt yapıdan bir stoper oynasaydı Kewell yerine, mesela Murat Akça (o dönem için) ben inanıyorum ki %90 elenmezdik, elensekte gam yemezdik.