#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Çok kaliteli mükemmel bir futbolcu ama bir o kadar da karakteri zayıf olan biriydi...

Aynı cümleyi Arda beyfendi içinde söyleyebiliriz..

Lincoln'ın karakteri zayıf falan değil. Lincoln'ın sorunu, futbolu ciddiye almaması. İnsan olarak mukemmel bir karakteri vardır Lincoln'ın. Ben burada gerçekleri yazdığım zaman millet guluyor, fakat gercek manada şu ulke'de Lincoln'ı benim kadar iyi tanıyan yoktur heralde taraftarlar arasında. Lincoln futbol olarak Avrupa'nın en pahalı yıldızlarını okul çocuklarına çevirecek seviyede, tanrı vergisi yetenekli eşsiz oyuncu.

iş ahlakı olsaydı şu anda dünyanın sayılı kulüplerinden birinde oynuyo olurdu ama İŞ AHLAKI yok..........

salak kendi kendini bitirdi, aptal öküz mal sendeki yetenek olsa ben Barcelona'da olurdum.

Geldiğinde kendisini karşılamaya Florya'ya gitmiştim. Uzun zaman sonra yaptığımız ilk büyük transferdi. Kendi etti kendi buldu çok başarılı olabilirdi..

Eski güzel bir hatıra olarak gönüllerde yerini hep alıcak.

lincolnu harcayan dallamalarin cogu bir baska yabanci 10 numara ustad sayesinde harman olduklarini unutmuslardir. digerleri de zaten bir baltaya sap olamamis helikopter hayrani denyolardir. hurmsler

lincolnu harcayan dallamalarin cogu bir baska yabanci 10 numara ustad sayesinde harman olduklarini unutmuslardir. digerleri de zaten bir baltaya sap olamamis helikopter hayrani denyolardir. hurmsler

hakan şüküre laf çaktın gibi.Kendisine söz hakkı veremediğimiz için arkasından konuşmayalım.Başkanla beraber sivas deplasmanına gelmesi için otelde saatlerce ikna etmeye çalıştık dediğini biliyorum Hakan şükürün hayri cund.Tamam lincolnü severdik ama.ama ama.yani kamplara 215454 gün sonra gelişini ulan lincolnüde harcadılar a..djsadhsj tarzı küfürle sonlandırmak mantıklı değil.

adami o duruma getirene kadar neler olmus anlatmis mi? adam birden sivas deplasmanina GITMIYOM YA mi demis yani? milletvekilligi kadar komisch bir durum anliycagin

Fatih Terim'in elinde olsa yeni Hagi olabilirdi.

Aaaah Lincoln ah keşke şu takımda olsaydın.

lincoln için 5 gün banlı kaldık. senin için her şey lincoln...

images

özledik reis:tiphat:

371s.jpg

ikiliye bak :sad007:

lincoln'un harmanlandigi eksenler

muthis mental ozellikler

durustluk

yetenek

yetenek