#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Bu adam küstürüldü, sindirildi açık ve net.. Kulübün şartları nedeniyle güzel bi operasyon ile şutlanıp gönderildi.

Fatih hocanın dediği gibi kolay önemli olan zor oyuncuyu idare edebilmek.. Daha gelmeden adamı takımımda dakika tutmam diyen birisine takımı emanet ediyorsun ve bu adamdan oynamasını bekliyorsun.

Hatırlarmısın bilmiyorum gittiği sezonun ilk yarısında Baros la beraber Messi ve Eto'o yu geride bırakıp en verimli hücum ikilisi olmuşlardı. Yani senin dediğin gibi bir iki maç değil.

Küstürüldü.İşte kilit kelime..

Schalke'den gelmeden önce Almanya'dan haberi gelmişti.Lincolnü sevin okşayın,pohpohlayın yoksa bi moka yaramaz diye.Doğruymuş.

Cebine parasını koycaz,ağzına emzik bi de altını değiştirdikmi görev tamamdır.

Fatih Hoca o zaman olsaydı Lincoln üstüste 2 maç bile oynayamazdı.Disiplinsiz adama Fatih Hoca göz yumarmı sanıyorsun..

Çok isabet oldu.Üçkağıtçılar gibi parayı çarptı ve kaçtı gitti.

Şimdi de layıkını buldu,Brazil'de küme düştü.

Hiç üzülmedim..

Abi gidenler hep kötü zaten biz tertemiziz bende bunu anlamıyorum neyse uzatmaya gerek yok giden gitti zaten.

Küstürüldü.İşte kilit kelime..

Schalke'den gelmeden önce Almanya'dan haberi gelmişti.Lincolnü sevin okşayın,pohpohlayın yoksa bi moka yaramaz diye.Doğruymuş.

Cebine parasını koycaz,ağzına emzik bi de altını değiştirdikmi görev tamamdır.

Fatih Hoca o zaman olsaydı Lincoln üstüste 2 maç bile oynayamazdı.Disiplinsiz adama Fatih Hoca göz yumarmı sanıyorsun..

Çok isabet oldu.Üçkağıtçılar gibi parayı çarptı ve kaçtı gitti.

Şimdi de layıkını buldu,Brazil'de küme düştü.

Hiç üzülmedim..

Lincoln sahibine göre kişnerdi abi.Bak Skibbe'ye çatır çatır oynattı adamı.Fatih Hoca'da eskisi gibi hareketerini önceden tahmin edebileceğimiz yapıda değil.Öylesine hayal kuruyoruz ya işte birlikte belkide çok iş yaparlardı.

lincoln olsaydı derbiyi hiç düşünmezdik dimi renkdaşlar havada karada alırdık o maçı :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

tabi oyle canim

“Türkiye’deki en iyi Brezilyalı benim” dedi.

özledik reiissss :sad007:

pienaardan, kroostan, boatengden, kagawadan, dos santostan 3'er gomlek ustun bir adam

daha yerine göre kıyas yapmanız daha uygun olurdu . misal misimovic, aleks , valvidia , formica vb ..

Hayri'nin yine Lincoln sevgisi depreşmiş. :) Neyse, yine de (bazılarının) Elanor sevgisinden iyidir.

brezilyali derseniz anderson, ramires, elano, meireles bunlardan da daha iyi

müthiş zekası vardı.alex kim lincoln ün yanında.skibbe zamanında takır takır oynuyordu da.

Lincoln dönmeli ve fenere gömmeli bunda hemfikirmiyiz beyler? :ka23:

hasan ali guzel beratın feyki diyenler

Geri
Üst Alt