#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

uplatmayın be olm, içimiz gidiyo gördükçe :(

melo---selçuk---engin

--------CSSL10---------

off tadından 2 kez yenirdi :D

kitlense ya eski futbolcular. seviyoruz da valla bıktım her sezon aynı muhabbet.

Deplasmana gitmemek için türlü mazeretler uyduran, yaptığı işe saygısı olmayan, kafasına göre kampa katılan ve Galatasaray camiasını,futbolcusunu,taraftarını salak yerine koyan hainden başka bişey değildi.

Deplasmana gitmemek için türlü mazeretler uyduran, yaptığı işe saygısı olmayan, kafasına göre kampa katılan ve Galatasaray camiasını,futbolcusunu,taraftarını salak yerine koyan hainden başka bişey değildi.

tesislerden su da caldi xD

iste yıllardır beni dellendiren bilincsiz supporter ornegi:ka21:

good times, good times.

-Melo-Selçuk-

---Lincoln---

:ask:

Ah ah

düşündün düşündün bunu mu dedin ?

aynen fıkra paylaşımı yapılıyor birileri mantığını kullanmadığı için adamın mesajını sildirdi keşke herkes düzgünce Türkçe'mizi kullansaydı bunlar olmayacaktı....

konuya hiç bakmadan yorum yapılıyor.. aynı başlık ama farklı sayfası...tıkla gör ibret al.. fıkra var mı yok mu ???

mantığımızı kullanalım yunus yunusss ;)

Madem hortlamış..

Lincoooooln, Lincooooln, Lincooooln, Lincooooln.

96905.jpg

fbgs.jpg

:ka21:

iste yıllardır beni dellendiren bilincsiz supporter ornegi:ka21:

good times, good times.

Özür diliyorum tabi bilinçsiz olan benim.Skibbe zamanı lutfedip oynadığı 20 maçı ve 3-1 yenildiğimiz maçtaki fenere attığı golü unutmuşum tabi bi de o sene şampiyon mu olmuştuk galiba ? Siz forum ulemaları daha iyi bilirsiniz.Ukalalık ettiysem hz.hayrinin affına sığınırım.

:happynew: adamsınn inş. başka sefere ;) sen postlarımı takip etmeye devam ett..

"Deyill" hatırlıyon muuu :D:D:D:D:D:dd

oglum darlıgın oldugunu her yerde belli etme . orda bir herif deyil mi diye soru sordu ona büyük yazarak deyil dedim . bunuda bana açıklattın ya git aynaya bak 1 ay boyunca .

he bu arada senin kim oldugunu bilmiyorum takip etmeye degecek bir olayında yok . 1 tane varda neyse 1 ay sınra gelince söykerim

şu an takımda böyle biri yok hani uyandırıyım :o

oglum darlıgın oldugunu her yerde belli etme . orda bir herif deyil mi diye soru sordu ona büyük yazarak deyil dedim . bunuda bana açıklattın ya git aynaya bak 1 ay boyunca .

he bu arada senin kim oldugunu bilmiyorum takip etmeye degecek bir olayında yok . 1 tane varda neyse 1 ay sınra gelince söykerim

eminim yunus eminimmmmm hala unutamamışsın kelimesi kelimesineeee ;)

Geri
Üst Alt