#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

7142q.jpg
[/url][/IMG]

sampiyon oldugumuz yil SporX'de devre arasinda boyle bir anket vardi ,saklamistim hey gidi hey :ayatollah:

Keita'yı,Arda'yı,Lincoln'u kolayca harcamasak şuan oturmuş o kadromuzla Avrupanın anasını ağlatıyorduk.

Zaten Lincoln'u harcamasaydık 1.sınıf golcümüz de hazırdı. Baroş :sad007:

Bende Lincolnu cok severim, bana Lincolncu bile diyebilirsin bana, ama adam biz degil, o kendisini harcadi:sad007:

Lincoln'ün harcanmasında Arda'nın çok büyük rolü olduğuna adım gibi eminim. Lincoln'ü kampa almayan yönetimin ve devamlı geç kalıyormuş izlenimi veren medyanında büyük payı var. Adam gerçek bir 10 numaraydı keza Misimoviç'te öyle. Biz Bundesliga'nın en iyi iki 10 numarasını harcamış bir takımız.

Su takim'da Lincoln olsa eminim Terim ondan Hagi'den aldigi gibi verim alirdi..

Hagi'den sonra gelen en iyi 10 numara.

Abi yeter bırakın şu Lincoln'u ya bu forumda lincoln'u en çok savunanlardan biriydim... Çok kişiyle tartıştım bu konuda.. Evet bana görede gitmesi yanlıştır.. Buradayken yapılan muameleler yanlıştır, bir yarım sezon kıpırdadı önümüze gelene 3 attık. Ama adam neredeyse futbolu bırakacak artık yeter :o

lincoln hala taş gibi kardaş, lincolnümüzü ezdirmeyiiizzz :yoji:

.

7142q.jpg
[/url][/IMG]

sampiyon oldugumuz yil SporX'de devre arasinda boyle bir anket vardi ,saklamistim hey gidi hey :ayatollah:

Galatasaray taraftari SANAL taraftar.. anket taraftari..

ama bi stadi doldurmayi basaramiyoruz.. playofflarda bile gerisini siz dusunun sonra yok su ankette 1. bu ankete 1. felan gecin orasini..

LINCOLN kadar kaprisli topcu gormedim.. Hagi Barcelonadan geldi bu kadar kapris yapmadi be..

Galatasaray taraftari SANAL taraftar.. anket taraftari..

ama bi stadi doldurmayi basaramiyoruz.. playofflarda bile gerisini siz dusunun sonra yok su ankette 1. bu ankete 1. felan gecin orasini..

ne zaman o staddan çıkış düzelirse bu taraftar da o stadı doldurur

.

Bu gözlerin gördüğü en reis 3 futbolcudan biriydi. Ona soyunma odasında dayılanıp, üzerine yürüyen bir adam da forumlarda efsane ya ona yarıyorum.

.

.

Geri
Üst Alt