#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Futbolcuya dayali duzene kurban gitti. Adam bildigin orkestra sefi gibiydi. Ne nobetler tutmustuk burada.

ilk geldiğindeki saçlarıyla oynasaydın keşke hep reis

Şampiyon olduğumuz sene değil, bir sonra ki sene asist rekoru kırmıştı. Sanırım 9 gol 22 asist performansı vardı o sene komple.

Onun 7 gol 21 asistini ilk yarıda yapmıştı. İkinci yarı sadece 1 gol 1 asisti vardı. Herkesin hatası olduğu muhakkak çünkü akıl almaz bir fark var arada. 9 değil 8 gol atmıştı diye hatırlıyorum.

Hakikaten lan adam yarım yılda bildiğin 20 asist yapmıştı lan. Trabzon'a gol attıktan sonra köşe gönderine doğru giderken, Arda'nın arkadan "samba samba" diye bağırdığını ve Lincoln'ün köşe direğini çıkarıp, samba yaptığını unutamam hiç. :)

[video=youtube;tZkAjFTt72Q]https://www.youtube.com/watch?v=tZkAjFTt72Q[/video]

Mükemmel bir goldü Arda'nın rövaşatavari asisti de fena yalnız.

evet 3 4 tane yemiştik bu golden sonra sanırım 2 yi attık o sayılmadı ondan sonra kopmuştuk

Lincoln diyince aklima o Genclebirligi maci geliyor, 1-0 kazanmistik ve 88.dakikada golü atiyor. Camurlu beyaz formasi halen aklimda. Belki de o gol getirdi bize sampiyonlugu.

Fenere attığı sayılmayan frikik golu hala aklımda .

Lincoln diyince aklima o Genclebirligi maci geliyor, 1-0 kazanmistik ve 88.dakikada golü atiyor. Camurlu beyaz formasi halen aklimda. Belki de o gol getirdi bize sampiyonlugu.

6.jpg

[video=youtube;h8K3yuKMGEw]https://www.youtube.com/watch?v=h8K3yuKMGEw[/video]

:sad007:

Hagi sayfası bile bu kadar trend olmuyor nede bu kadar üzerinde duruldu Lincoln'ün anlayamadım.

Bence çok beğeniyordum bende uzun yıllar Alex gibi oynamasını isterdim fakat olmadı.

Şimdi Ronaldinho gelmiş olsaydı şu sayfa bence bu kadar ön planda olmazdı..

2008 şampiyonluğu çok değerlidir benim gözümde.O kadar sorunlara rağmen,gencecik oyuncularla harika bir savunma anlayışı ve 79 puanla gelen şampiyonluk.

Schalke'de oynarken ah bize gelse keşke dediğim oyuncudur. Hele o bourdeaux maçında ki oyunu... Aklımızdasın reis.. :ayatollah:

Schalke'de oynarken ah bize gelse keşke dediğim oyuncudur. Hele o bourdeaux maçında ki oyunu... Aklımızdasın reis.. :ayatollah:

bourdeaux fena maçta yaa.. eski açıktaydım.. maç sonu çıldırmıştık beee.. ne günlerdi yaa.. en çok sevidiğim maçtır şahsen.. :b5: bülent korkmazında teknik direktör olarak ilk maçıydı..

Futbol yeteğini ne kadar üstteyse karakteride o kadar aşağıdaydı.

haginin transfer olduğu zamanı hatırlamadığımdan dolayı beni en çok heyecanlandıran transferdi bence daha da çok verim alınabilinirdi ki şuanki takımda olmasını çok isterdim

Geri
Üst Alt