#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Transfer etmek için ne uğraşmıştık.Rahmetli Özhan Canaydın müjdesini verdiği an havalara uçmuştum.10'un kadar heyecanlandıran başka bir transfer hatırlamıyorum.Belki Rijkaard'ın teknik adamlığa getirilişi...

taraftarın kalbini kazandı. hagiden sonra 10 en çok ona yakıştı.

bu başlık niye hortluyor hep :D

Transfer olduğu dönem Özhan Canaydın heyecandan avrupanın en iyi oyuncusunu aldık demişti:D Biz de heyecanlıydık tabii az nöbet tutmadık buralarda.

dunyanın en iyi oyuncusu demek istedi herald

LINCOLN -> GOD :blush2:

Lincoln diyince aklima o Genclebirligi maci geliyor, 1-0 kazanmistik ve 88.dakikada golü atiyor. Camurlu beyaz formasi halen aklimda. Belki de o gol getirdi bize sampiyonlugu.

O maçta staddaydım, reyz'in süper golünü dünya gözüyle görme şerefine nail olanlardandım :ayatollah:

Kişiliği iyiydi de, futbolu tartışılır.

Kişiliksizdi. Nerde bulucak böyle ortamı.Yıllardız yıldız transferi bekliyorduk geldi bağrımıza bastık her hareketini alkışkadık trübünler ona taptı adeta o ne yaptı naz.Adam gibi kendine bakmadı.Bu adam kadar taraftarın torpil geçtiği oyuncu yok.Baros Kewell dahil

Kişiliğin rezildi.Gittiğinde çok sevindim.Ama ilk defa bugün saha da Amrabat'ı, Emre'yi, Umut'u, Burak'ı görünce bi an aklıma geldin yumyumuşak bilekli kıvırcık saçlı adam.

Biraz adam olaydın...Şimdide vatandaşınla uğraşıyoz.

EDİT: Yalnız üsteki mesajda benimdi biraz fail oldum:eek:

kişiliği de futbolculuğu da iyiydi, günah keçisi seçildi, her şey onun üstüne atıldı, gruplaşma kurbanı !

Videodan da anlaşılacağı üzere 10 numarayı Alex'e verdiği yalan. Vermesi yanlış olurdu zaten, Lincoln varken Alex'in 10 numara giymesi saçma.

Vaay, gole bak :tiphat:

Geri
Üst Alt