#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

O farkı yaratan sadece Lincoln değildi ama.

Baros,Kewell,Arda bu 3'ü bütün maçlarda, Ayhan,Ümit Karan,Emre Aşık bunlarda bazı maçlarda çok iyi oynadılar.Geçen yılki UEFA macerasını sadece Lincoln'e yıkmak diğer futbolculara saygısızlık olur.

Demek istedigim seyi :happynew: birakmissin. :Z3:

Abi koca koca ANTI FUTBOL ve POZITIF FUTBOL yazmisim, Allah'indan kork. :o

Tamam yahu onu anladım. Benim dediğim farklı şeydi sonuçta.Ama anladım şimdi :D

Kadroda olsaydi bu sene en az, yani gercekten minimum 5-6 puan kazandirmis olurdu ve bu 5-6 puan bizi belkide sampiyon yapardi. Bir Sans daha verilmemesi hataydi, yönetimin hatasiydi.

Kadroda olsaydi bu sene en az, yani gercekten minimum 5-6 puan kazandirmis olurdu ve bu 5-6 puan bizi belkide sampiyon yapardi. Bir Sans daha verilmemesi hataydi, yönetimin hatasiydi.

Savunması bile alınmadan apar topar gönderildi yazık...

Haklisin aslinda, ama insan da kac hafta gec gelir mi kampa... sonrada utanmadan diyor ki niye ne oldu birden... Adam gibi gelseydin, Rijkaard sana sanki sans tanimicakti... yaptigi olay terbiyesizlik dir.

Yetenek li mi ? tabi öyle dir, ama insan olmayi daha ögrenmemis malesef

Ali Sami Yenin takimi böyle kisilere kalmamis, gider onsuz sampyion olmam, onlan sampiyon olacagima.

Bak bide bunu bendiyorum : Orjinal Galatasaray uzun Kollu Lincoln lü Formam var, 80 mi 90 mi öyle bir YTL harcadim :(

Galatasarayin ilk ismli aldigim forma, yoksa hep isimisiz alirdim

hacı yönetimin hatası belki de,lincoln takımda kalsaydı rijkaard onun kaprislerini çekermiydi sence, sorun çıkardı yine %100 eminim:o

Yönetimin bu konuda bir suçu yokki. Asıl suç Feldkamp ve Bülent Korkmaz'da. Adamı bitirmek için ellerinden geleni yaptılar. Skibbe dönemini hatırlatırım. Lincoln nasılda oynuyordu. Herkez zevk alıyordu oyununda. Ama Skibbe gönderildikten sonrasına bakın birde...

Yazık ettık adama yazık...

Kadıköydeki 4-1 lik maçta kuşkusuz en iyi oyuncumuzdu.

hacı yönetimin hatası belki de,lincoln takımda kalsaydı rijkaard onun kaprislerini çekermiydi sence, sorun çıkardı yine %100 eminim:o

Sezon bitene kadar sorun falan cikmazdi, cunku tatile gidemezdi zaten.

Lincolnü (Bülent hoca sagolsun) taa gecen sezon bitmeden 2 hafta önce göndermis yönetim. yanlis hatirlamiyorsam daha oynanilacak bir yada 2 mac varken lincolnün gidisi gösteriliyordu tv lerde.

Yönetim bu gün den beri biliyordu bu sene Lincoln ile calismayacagini. Lincoln de salak tuzaga düstü, gitti ilk kampa katilmadi, ancak almanya daki kampa geldi, orda da almadilar herifi.

Rijkaard ise hazilik kampta Lincoln ile calismak isterim, cok kaliteli bir futbolcu, neden hala bize katilmis degil anlamiyorum, demisti.

Eminim ki eger yönetim Rijkaarda deseydi "cok sorunlu bir oyuncu, zamaninda calismalara katilmiyor, disiplin sorunlari var vs ama eger onu oynatmayi becerirsen cok kaliteli ve faydali bir futbolcu, kalsin mi adam edebilecek misin?" diye sorsaydi Rijkaard kesin kalsin, gönderilmesin derdi.

Millet böyle düsünmüyor ama bence Lincoln en iyi Rijkaard ile anlasirdi. Rijkaarda Lincoln gibi aklli oyuncular lazim zaten. Lincoln kadroda olsaydi . bence cok iyi bir sezon gecirirdi.

Brezilya liginde iş yapar Lincoln.

Şu adamın attığı pasları oyunu yönetmesine bir bakın.

YouTube - Galatasaray - Bordeaux müthiş paslasmalar

O maçta herkes kendini aşmıştı ama. Özellikle bir pozisyon vardı; youtube dan "Allah'ım brezilya mı?" diye aratabilirsiniz izlemek için:D Arda ile iyi anlaşırdı kerata, en azından sahada.

bknz. 4-1 lik fener maçındaki arda asist-lincoln gol. Sezonun en güzel golüydü benim için. Hazırlanış ve vuruş babında.

O maçta herkes kendini aşmıştı ama. Özellikle bir pozisyon vardı; youtube dan "Allah'ım brezilya mı?" diye aratabilirsiniz izlemek için:D Arda ile iyi anlaşırdı kerata, en azından sahada.

bknz. 4-1 lik fener maçındaki arda asist-lincoln gol. Sezonun en güzel golüydü benim için. Hazırlanış ve vuruş babında.

Şu paslaşmaşarı geçen sene kaç maçta yaptık? 2 tane Avrupa maçında sadece. Barcelona bunları sürekli yapıyor.

Geri
Üst Alt