#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

O maçta herkes kendini aşmıştı ama. Özellikle bir pozisyon vardı; youtube dan "Allah'ım brezilya mı?" diye aratabilirsiniz izlemek için:D Arda ile iyi anlaşırdı kerata, en azından sahada.

bknz. 4-1 lik fener maçındaki arda asist-lincoln gol. Sezonun en güzel golüydü benim için. Hazırlanış ve vuruş babında.

Lincoln zaten geçen sene Skibbe gidene kadar kendini aşmıştı :sad007:

Bülent korkmaz döneminde yine çağ dışı futbola girmiştik bir gol at yat ofansif gücümüz bitti.

Özlüyoruz be seni :rolleyes:

Şu paslaşmaşarı geçen sene kaç maçta yaptık? 2 tane Avrupa maçında sadece. Barcelona bunları sürekli yapıyor.

Ankara maçları, beşiktaş maçı avrupadaki tüm maçlar(steau hariç maalesef). Bunların hepsinde iyi oynadık. Pas, oyun hakimiyeti falan açısında. Ayrıca Barca ne alaka çözemedim:)

Ankara maçları, beşiktaş maçı avrupadaki tüm maçlar(steau hariç maalesef). Bunların hepsinde iyi oynadık. Pas, oyun hakimiyeti falan açısında. Ayrıca Barca ne alaka çözemedim:)

Sadece gaza geldiğimizde göze hoş gelen futbol oynuyoruz. Bunu demeye çalıştım. :)

Lincoln zaten geçen sene Skibbe gidene kadar kendini aşmıştı :sad007:

Bülent korkmaz döneminde yine çağ dışı futbola girmiştik bir gol at yat ofansif gücümüz bitti.

Skibbe'nin son döneminde de gayet rezildik. O yüzden gönderildi zaten. Fizik olarak çökmüştü takım Bülent Hoca mecbur kaldı öyle oynatmaya. Yine de son maçlada çok iyiydik. Özellikle inönü deplasmanında ağlatmıştık. Sivas maçında da.

Sadece gaza geldiğimizde göze hoş gelen futbol oynuyoruz. Bunu demeye çalıştım. :)

Anladım. O konuda haklısın.

Skibbe'nin son döneminde de gayet rezildik. O yüzden gönderildi zaten. Fizik olarak çökmüştü takım Bülent Hoca mecbur kaldı öyle oynatmaya. Yine de son maçlada çok iyiydik. Özellikle inönü deplasmanında ağlatmıştık. Sivas maçında da.

Anladım. O konuda haklısın.

Bu geçen sene en iyi oyuncumuz Lincoln gerçeğini değiştirmiyor

Şimdiki takımındaki en son gol attığı maçta, Galatasaray'dayken gol attığında sevindiği gibi

formasında kalbinin üzerine denk gelen yerdeki armayı öptü.

Kendimi aldatılmış gibi hissettim.

Bu geçen sene en iyi oyuncumuz Lincoln gerçeğini değiştirmiyor

Senenin tümüne bakarsak hiç de öyle değildi. Arda istikrarını korudu, gayet iyiydi. Baros 28 gol 14 asistle oynadı. Servet başarılıydı. Mehmet Topal ve Barış'ın dönmesiyle güzel oyunlarımız başlamıştı örneğin onlarda başarılı bir sezon geçirmişti. İlk yarıda en iyi ikinci yarıda en kötü adamımızdı. Ortalamaya vurursak, iyi diyebiliriz. O güzel asistlerin hatrına.

Senenin tümüne bakarsak hiç de öyle değildi. Arda istikrarını korudu, gayet iyiydi. Baros 28 gol 14 asistle oynadı. Servet başarılıydı. Mehmet Topal ve Barış'ın dönmesiyle güzel oyunlarımız başlamıştı örneğin onlarda başarılı bir sezon geçirmişti. İlk yarıda en iyi ikinci yarıda en kötü adamımızdı. Ortalamaya vurursak, iyi diyebiliriz. O güzel asistlerin hatrına.

Barosun gollerinin %80 ininde mi ne Lincoln asist yapmış öyle okumuştum. :o

Ahmet sirf icim rahat etsin diye senin Lincoln iyi bir futbolcu dedigini gormek isterim. :o

Lincoln tabii ki iyi bir futbolcu. Özellikle ara pas konusunda şu an dünyadaki en üstad 4-5 adamdan birisidir. Ki ben de zekice paslara hastayımdır(Xavi, Guti). Ama oyunun içinde o saydığım adamlar kadar etkin değil. Oyun tarzı bu değil, gücü de yetmez kanımca. İyi bir futbolcu, kalsa iş yapardı. Ama takımı kurtaracak bir adam değil. Sistem uğruna rahatlıkla feda edebilirim. Eğer bir sistem kurulacaksa tabii. Ümidimiz o yönde. Benim lincolnle ilgili sıkıntım kendi işine gösterdiği saygı. Daha doğrusu göstermediği. Velhasıl kelam, değişik bir adamdı. Yine söylüyorum, kötü anmam. Ama efsane, futbol virtüözü falan da değildir gözümde. Yeter mi Hayri:D

varsın iş ahlakı olmasın sahada futbolunu oynasın...

melek mi alıyoruz futbolcu mu?

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu ve Konu Lincoln

bu ne büyük celiski...

Celiski falan degil 1000 kere soyledik bu adam harcandi diye, simdi daha beterini yapanlar kulubu zaptetmis konusturmayin beni burda. Ayni sanli forumda Ribery de var ona bakarsan. Isinmaya cikmayan Servet, takim otobusune binmeyen kaptana laf yok da kici kirik yaz kampina 2 gun gec gelen Lincoln'e laf var.

Geri
Üst Alt