#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Lan cem elano'nun berbat oynamasına 1000 bahaneden oluşan kitap yazdın Lincoln gibi adamın 1-2 kötü oynadığı maçı seçip b.k atma çabasındasın :o

Sende takımdan gideli 1 yıl olmuş adamı hala gelip burda bize savunuyorsun?

Lan cem elano'nun berbat oynamasına 1000 bahaneden oluşan kitap yazdın Lincoln gibi adamın 1-2 kötü oynadığı maçı seçip b.k atma çabasındasın :o

Sen ne saçmalıyorsun ya ?

Ne zaman bok atmışım ? Adam Hamburg maçında Lincoln'ü izlerken kendimden geçtim demiş, ben de Galatasaray'daki en kötü futbolunu o maçta oynamıştı dedim sen neyin derdindesin ?

Lincoln gitti diye iyi ki bırakmadınız Galatasaray'ı... Bu nasıl bir fanatikliktir anlamadım gitti her lafı bok atmak olarak görüyorsun ya ilginç adamsın vesselam.

O cümle için söylemiyorum ki sürekli istikrarsız istikrarsız diye laf atıyor adam sakat oynamamış doğru düzgün ilk sene istikrarsız diyordu mesela.Skibbenin son dönemlerinde ve lig sonu takım performans olarak çökmüş lincoln neden iyi değildi diyor.Ha bunları söyleyende Elano'ya yanındaki adamlar kötü diye oynamıyor diyen kişi çok ilgnç değil mi?

O cümle için söylemiyorum ki sürekli istikrarsız istikrarsız diye laf atıyor adam sakat oynamamış doğru düzgün ilk sene istikrarsız diyordu mesela.Skibbenin son dönemlerinde ve lig sonu takım performans olarak çökmüş lincoln neden iyi değildi diyor.Ha bunları söyleyende Elano'ya yanındaki adamlar kötü diye oynamıyor diyen kişi çok ilgnç değil mi?

istikrarsız işte onur durup dururken sakatlanıyor:o buda istikrarsızlıktır

istikrarsız işte onur durup dururken sakatlanıyor:o buda istikrarsızlıktır

Durup dururken mi Lincolnün bir fotoğrafı vardı Ç.rize maçı sonrası adamın bacakları mosmordu.O dönem takımda en çok tekme yiyena adam Lincolndü adnan polat bunu defalarca dile getirdi.O zaman çok teknik adamlarımızda yoktu direk lincoln yiyordu tekmeyi.Tabi bunda rakibi deli eden tekniğide bi sebep oyuncular hırsla dalıyordu lincolne.Tijikuzu nun bi hareketi var mesela insalık dışı.

doğru ama sonuç sakatlanması,sonuçta sakatlanıyor,dünyada çok çalıma giren çok oyuncu var,2 tekmeyle hiç bişey olmaz:coffee:,ronaldo ya bazen öldürecek gibi tekme atıyolar mesela bişey olmuyor adama,dünyada çalım atan çok oyuncu var,bu sakatlanmasına bahane değil bence

ya bu arada konuyla alakasız olcak ama serhat niye ceza aldı:D

Ha sen bunları bahane ediyorsun yok takım çökmüş yok sakatmış ondan oynayamamış biz Elano geride oynuyor diyoruz diye (kanıtladık üstelik) bırakın bu saçmalıkları diye cevap geliyor bize. Benim dediğime kanıtladığım halde saçmalık diyebilen biri takım kötüydü ondan oynayamamıştı diye Lincoln'ü savunuyor. Ne kadar ilginç değil mi ? Ayrıca hiç bir zaman yanındaki adam kötü ondan oynamıyor demedim Elano için. Kendin birşeyler uydurup biz diyormuş gibi göstermesen iyi edersin.

Ha sen bunları bahane ediyorsun yok takım çökmüş yok sakatmış ondan oynayamamış biz Elano geride oynuyor diyoruz diye (kanıtladık üstelik) bırakın bu saçmalıkları diye cevap geliyor bize. Benim dediğime kanıtladığım halde saçmalık diyebilen biri takım kötüydü ondan oynayamamıştı diye Lincoln'ü savunuyor. Ne kadar ilginç değil mi ? Ayrıca hiç bir zaman yanındaki adam kötü ondan oynamıyor demedim Elano için. Kendin birşeyler uydurup biz diyormuş gibi göstermesen iyi edersin.

Takım iyi oynarken kötü olmak var takım kötüyken kötü olmak var.Takım iyi oynarken Lincolnün kötü oynadığı fazla maç yok ama senin savunduğun adamın çok var.Ayrıca 'Lincolnle' kıyaslatmayan sizlersiniz şimdi lincolnün pozisyonunda oynatılmıyor diyorsunuz konuyu lütfen daha fazla kirletme git Elano topiğine.

Sakatlandi diye elestirilen adami da ilk defa goruyorum. WEL DAN.

Torres, Essien falan gelse kufur mu edeceksiniz heriflere?

Sakatlandi diye elestirilen adami da ilk defa goruyorum. WEL DAN.

Torres, Essien falan gelse kufur mu edeceksiniz heriflere?

Top sektirdi diye neler denilen adama bunu çok görmezler. :D

Neyse kalbimizdesin l10

cassio+de+souza+soares+lincoln

Zaten taraftarin %90'i Lincoln'u kendisinden daha iyi taniyor. Adamin karakterini, is ahlakini, kisiligini falan hatmetmisler. :o

Hepsi birer Mentalist masallah

Medyada 10 bavulla gitti dönmeyecek, felan diyolardı.Sonra o bavulların içinde brezilya'daki çocuklara yardım olduğu anlaşıldı. :o

Medyada 10 bavulla gitti dönmeyecek, felan diyolardı.Sonra o bavulların içinde brezilya'daki çocuklara yardım olduğu anlaşıldı. :o

Normaldir aga normaldir..

Adamin donunda kabariklik gorseler silah sokusturmus diyeceklerdi utanmasalar :sad007:

Yuzunde hastaliktan dolayi bir yorede sakal cikmiyordu gazeteler bu ne lan demislerdi

Ben boyle mentaliteye ederim arkadas

Takım iyi oynarken kötü olmak var takım kötüyken kötü olmak var.Takım iyi oynarken Lincolnün kötü oynadığı fazla maç yok ama senin savunduğun adamın çok var.Ayrıca 'Lincolnle' kıyaslatmayan sizlersiniz şimdi lincolnün pozisyonunda oynatılmıyor diyorsunuz konuyu lütfen daha fazla kirletme git Elano topiğine.

Zaten Allah için Lincoln 2 senede süper oynadı ya her maç ilk sene zaten tamamen sakattı bir sakatlık bahanesidir gidiyor ya. Ayrıca Lincoln'ün pozisyonunu öğren önce. Sonra bizim Elano hakkındaki düşüncelerimizi felan iyi oku, sonra bana laf at. Elano'ya bir kere Lincoln'ün pozisyonunda oynatılmalı dediysem bir daha foruma girmem ben.

Ayrıca neden böyle yapıyorsun anlamıyorum ?

Demediğim lafları ben demişim gibi gösterip bana laf koymaya çalışan bir seni görüyorum. Ve son olarak burası senin konun mu ? İstediğim gibi yazarım. Saygı çerçevesinde eleştrimi de yaparım abartmadan ve senin gibi suyunu çıkarmadan, buna da karışamazsın.

Geri
Üst Alt