#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Zaten Allah için Lincoln 2 senede süper oynadı ya her maç ilk sene zaten tamamen sakattı bir sakatlık bahanesidir gidiyor ya. Ayrıca Lincoln'ün pozisyonunu öğren önce. Sonra bizim Elano hakkındaki düşüncelerimizi felan iyi oku, sonra bana laf at. Elano'ya bir kere Lincoln'ün pozisyonunda oynatılmalı dediysem bir daha foruma girmem ben.

Ayrıca neden böyle yapıyorsun anlamıyorum ?

Demediğim lafları ben demişim gibi gösterip bana laf koymaya çalışan bir seni görüyorum. Ve son olarak burası senin konun mu ? İstediğim gibi yazarım. Saygı çerçevesinde eleştrimi de yaparım abartmadan ve senin gibi suyunu çıkarmadan, buna da karışamazsın.

Yahu arkadaşım bi git artık.Yapıştın çıkmıyosun.Senle muhatap olmamak için Elano topiğine gelmiyorum geldin burda buldun beni.Yeter

Bizde atamadıktan sonra :happynew:

Atti da yaranamadi Lordlar Kamarasi Galatasaray SK'ye. :happynew:

Ayrica Lincoln'un ilk senesine tabiri caizse b.k atip Elano'nun ilk senesini savunan fakat aradaki benzerligi goremeyenlere de saygilarimi gonderiyorum. Cidden gonderiyorum cunku onu diyen Cem. Yoksa baska birsey gonderirdim. :sad007:

Yahu arkadaşım bi git artık.Yapıştın çıkmıyosun.Senle muhatap olmamak için Elano topiğine gelmiyorum geldin burda buldun beni.Yeter

Benim seninle bir derdim yok. Ama öyle şeyler yapıyorsun ki insan dayanamıyor ya. Benim yazmadığım mesajları ben yazmışım gibi gösteriyorsun bana laf atmaya çalışıyorsun. Yoksa istersen git Lincoln ile evlen banane istediğini yap. Ama kalkıp böyle davranırsan cevabını her zaman her yerde sana verirler.

@Hayri; Ben Elano'nun ilk senesini savunmuyorum. Yeterli katkıyı yaptı diye bir mesajımı da göremezsin. Neden katkı yapmadığı konusunda seninde ısrarla savunduğun doğru birşey vardı şimdi detaylara inmeyelim hiç. Lincoln'ünün konusunu kirletmeyelim değil mi boş yere :) ?

Hayri; Ben Elano'nun ilk senesini savunmuyorum. Yeterli katkıyı yaptı diye bir mesajımı da göremezsin. Neden katkı yapmadığı konusunda seninde ısrarla savunduğun doğru birşey vardı şimdi detaylara inmeyelim hiç. Lincoln'ünün konusunu kirletmeyelim değil mi boş yere :) ?

Savunmak degil, ama Elano'nun sikca dile getirdigin sikintilari oldugu gibi Lincoln'un de sikintilari olmustu, uyum ve pozisyon konusunda. Ona deginirverdim. Ikisine de ayni mazeretleri sunmuyorsun yani. Lincoln olunca iki senede tek devre, Elano'ya gelince oyle degil. Onu seettim.

Brezilyalı futbolcuların geneli garip. Sorunlu ve alışma süreleri hep uzun oluyor.

Nerden biliyong :sad007:

Bi türlü zamanında gelemedi kamplara :sad007:

Rijkaard geldi düzelir dedik yine gelemedi:sad007:

Aylarca oynamamayı seçti:sad007:

Belki klipte çekmiştir bur arada :sad007:

Ama oynamadı işte :sad007:

Orada sıralasa golleri sıralasa nolur :sad007:

Bi türlü zamanında gelemedi kamplara :sad007:

Rijkaard geldi düzelir dedik yine gelemedi:sad007:

Aylarca oynamamayı seçti:sad007:

Belki klipte çekmiştir bur arada :sad007:

Ama oynamadı işte :sad007:

Orada sıralasa golleri sıralasa nolur :sad007:

Ohoouv

Bunlarin cevabi bol

Uykum daha da bol. :sad007:

Yatam bir-iki saat, sonra kalkip ev tasiyacam

Is bol, Lincoln dusmanligi da bol :sad007:

Ohoouv

Bunlarin cevabi bol

Uykum daha da bol. :sad007:

Yatam bir-iki saat, sonra kalkip ev tasiyacam

Is bol, Lincoln dusmanligi da bol :sad007:

Cevaplarını biliyoruz Hayri Temmuz ayından beri aynı konu:sad007:

Sonuçta golleri burada değil orada atıyor deyyus:sad007: bizde atıverseydi keşke:sad007:

Cevaplarını biliyoruz Hayri Temmuz ayından beri aynı konu:sad007:

Sonuçta golleri burada değil orada atıyor deyyus:sad007: bizde atıverseydi keşke:sad007:

Keske bize olsa idi :sad007:

Keske :sad007:

..keske :sad007:

:sad007:

Palmeiras'ı şampiyon yapıcak... adamlar böyle futbolcu görmedi hayatlarında, şanslı pzvngler ya...

Ligdeki ilk macinda direk PARRRLOURRR diye cakmis topa, macin tek golunu atip 3 puani kazandirmis. HE IS REIS.

palmeiras tişörtümü giyip cumaya gidecektim bugün,tişörtü giydim de arkasında haç varmış,onu görmedim ben.

lincoooln lincooooln .. :(

Palmeiras şhortunu giyseydin reis??

Siz Arda'nın surat ifadesinden şeceresini çıkaracaksınız da biz geç gelmesi raporlarla sabit adamın iş ahlakına laf edemeyeceğiz öyle mi? Gözünüzü açın yahu... Şakaysa da söyleyin...

Kaç golü var bu sezon hacılar?

Geri
Üst Alt