#10 Dries Mertens

Sergio-mertens-rashica bu adamlar yatsın kalksın toreira-icardiye dua etsin ..Bugün hepsi itin gotune sokulurdu normal şartlarda .. Bilhassa Sergio ve Mertens gibi 2 bayrak adamın bu virajda tamamen sicmasi kabul edilebilir birşey değil ..
Hala anlayisli olabilenlere saygı duyuyorum ama bir o kadar da şaşırıyorum.. Bu adamlar göz göre göre bizi sampiyonluktan ediyordu hele Sergionun 3 maç yaptıkları akıl alır gibi değil

Bir de performansından bağımsız bize daha çok playmaker tarzı bir adam lazım o mevkiide.. Burada çok boklaniyor ama arda güler'in kısır fener kadrosunda bile ne kadar efektif olduğunu görüyoruz tonla adam aldılar 18 yaşında 20 maç oynamış çocuğun ayağına bakıyor tüm takım.. Ki bu çocuğun daha bir sürü eksiği olmasına rağmen bir şekilde kendini belli ediyor hücum organizasyonunda

Oynayamayacaksan hoca oynayamayacağım de. Hoca yoksa seni her maç 90 dakika tutmak istiyor

son maclarda performansi düstü ama yine de sampiyonlukta önemli rol oynadi bence

gelecek sezon alternatif olarak iyi olacak

Sakatlıktan sonra şut çekemediğinin herkes farkında sanırım.

Halısaha topçusuna döndü, sağa sola top dağıtıyor başka bir iş yaptığı yok, kaleye de yakın oynamıyor zaten gücü yok, kendi de rahatsız bence durumundan, mutsuz görünüyor.

Bence süperdi, özellikle son haftalara kıyasla

Seneye kendisinden 1200 kaliteli dakika alabileceğimize inanıyorum, planlama buna göre yapılmalı

ulan nasıl bir winner kulubüz. şu adam içinden demiyor mudur ben nereye geldim abi hayatımı napoliye adadım 1 şampiyonluk alamadık şuraya bi geldik ,potansiyelimin yarısını verip şampiyon olduk :D

Mertensi severim ama sakatlik sonrasi toparlayamadi. Bu takim icin faydali olabilir ama her mac 90 dk oynamamali.

bu macta cok iyiydi bence diger maclara göre ama skor katkisi da yapmaliydi

yalniz bu cikinca sergio daha fazla sorumluluk aldi ve oynamaya basladi, gol de atti üstelik

Reis seni çok seviyoruz sezon boyunca o kadar etkili oynadın ki olmadığı maçlarda takımın hali ortada ama kabul edelim sakatlıktan sonra kendine gelemedin.

Kabul ediyorum bu yaşta daha farklı lige gidip, orta saha ortası gibi oynamak zor iş. onu bayağı iyi başardın. Ama sen dünyanın en zor alanlarında efsaneleşmiş bir isimsin.

Maç 1-0’ken kalenin ağzında o topa abanmak nedir? Kazımcan mısın sen kral. Köşeye bıraksana

Geri
Üst Alt