#10 Dries Mertens

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu herifin attığı hiçbir ara pası geçmiyor, her seferinde rakibe nişanlıyor topu ki Mertens kalitesinde biri için bayağı sıradan paslardan bahsediyorum.
Ona yüklediğimiz görev profili bu yaştaki bir adam için çok fazla. Adamın yürüyecek mecali yok. Max 30 dk oynamalı maç başına.

Bugün özellikle 50-55 gibi bitti

Yeter bu adamı biraz dinlendirek artık

Çok kötü basit pasları bile yapamıyor son maçlarda.

Barış Alpere bir pozisyonda atmadı çıldırdım.

Tam 5 aydır mertens ve oliveira upgrade edilmeli diyoruz, transfer dönemi bitiyor ve hâlâ bu gerçekleşmedi. mertens yaşı itibariyle o mevkiyi 11'de kaldıramıyor, son 20-30 dk yorulmuş rakibe daha dinç bir şekilde girse harika bir joker olabilir. top sürüşü, adam eksiltme, dripling özellikleri bitmiş, çoğunlukla cılız şutlar çıkarabiliyor, attığı ara pasların hemen hepsi çöpe ve biz bu adamı forvet arkasında kullanıyoruz. Tek olumlu tarafı iyi niyetiyle yaptığı pres. Bugün de kayarak kazandığı top ve ilk yarıda Tete'ye verdiği pas dışında olumlu bir hareketi kalmamış aklımda.

Abi çok yoruluyorsun çok büyük karaktersin ama şu pozisyonda geri dönecek kadar da bitmiş olamazsın. Çok geri oynuyorsun ya gidemezsem diye, korktuğunda da seni özel kılan birşey kalmıyor

IMG_6975.webp

Abi çok yoruluyorsun çok büyük karaktersin ama şu pozisyonda geri dönecek kadar da bitmiş olamazsın. Çok geri oynuyorsun ya gidemezsem diye, korktuğunda da seni özel kılan birşey kalmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 218587
İkinci yarı da maç kopmuşken çok benzer bir pozisyon var bu arada. Çok rahat pas çıkarabilecek ya da topla gidebilecekken bastı topa döndü geriye.

Yer yer oyunumuza ket vurduğu bir gerçek ama, ne mücadele ediyor be adam. Kıyamıyorsun bazen. Seviliyorsun Dries.

65-90 arası vereceği her gol katkısı değerli olacaktır.

Geri
Üst Alt