#10 Dries Mertens

Maçın bant yayınını veriyor bein

Tekrar izledim de bu adama haksızlık ediyoruz yaw

Tete’ye çıkardığı pas, başlangıcında tek topla 2-3 kişiyi oyundan düşürmesi, kerem’e yaptığı asistler çok kaliteli bi topcu

Yeni transfer etmiş olsak dün maçın adamı bile seçerdik. 1 senedir bizde diye el üstünde tutmuyoruz

Fizik olarak yaştan ötürü tabii ki bi düşüş var, bazı pozisyonlarda ağır kalıyor ama kalitesi tartışılmaz. 45 dakikalık kondisyonu hala var bence
İlk defa olumlu bişey yazmışın
Her şey yolunda mı ahbap?

İlk yarı çok iyiydi, hocanın ikinci yarıya başlatmaması gerekiyordu, yorulunca takımın savunmasını aşağı çektiği bilinen bir gerçek. Ziyech de aynı durumda olunca 2. Golüde yemiş olduk.

Hoca malesef bu seviyelerde fark yaratamıyor.

Karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı ıska efsane ama reis durmasın çıkarken trip atmaya devam..

çok seviyorum mertensi. Ülkeye gelmiş oyun zekası en yüksek 5 oyuncu say deseler kendisini yazarım bu listeye. fakat bu maçta 11 başlamamalıydı, sonradan dahil olabilirdi

bundan sonrası için de ligde 11 başlasın sorun yok ztn leş bi lig var. götürüyor bir şekilde. fakat kalan 5 şl maçında da 11 başlamamalı

Mertens konusunda ilk 45 dakikada girdiğimiz tüm pozisyonların başrolündeydi. 2 tane %100'lük gol pozisyonu da yarattı isterse 3 km koşsun maçı direk 3-0'a getirebilirdi bir tane de kendisi çok net kaçırdı. Ama en fazla 45 dakikalık oyuncu o yüzden genelde yedekten gelmesi daha iyi ya da 45 dakika sonunda çıkmalıydı.

Haksizlik yapiliyor Mertens’a

Performans olarak bayagi olumlu isler yapiyor takim adina

Bu adamın hak ettiğinden çok daha fazla eleştirildiğini düşünüyorum
Icardi ve Kerem'e karşı maç içinde oluşan sinirin, onlara verilen kredilerden dolayı bu adama yöneldiğini düşünüyorum ben
Ya da aa bak Zaha , Ziyech yeni adamlar bunlar biraz daha bekleyelim diyip onların da hataları ve dolayısıyla maç içinde onlara karşı oluşan sinir de bu adama yönleniyor bile olabilir
Kaybediyorsak takımca kötü olduğumuz için kaybediyoruz
Tabi Boey gibi ekstra efor sarf eden veya Tete gibi kurtarıcı rolde olanlar o maçta öne çıkıyor o ayrı
Ama Mertens'in diğer adamlara nazaran 'çok berbat bir performanstı' diyeceğimiz de bir performansı olmadığını düşünüyorum açık konuşmak gerekirse

Bence süperdi ama işte biraz yorgundu, o da çok normal

Haftada iki maçta oynatacaksak kenardan sokmamız gerek, fakat Kopenhag maçı bizim muhakkak kazanmamız ve şans üretmemiz gereken bir maçtı o yüzden bu maçta 70 dakika falan ihtiyacımız olduğu belliydi, dolayısıyla Samsun maçında 11 olmamalıydı. Bunu Samsun 11'inin açıklandığı başlığa da yazdık ama alıntılayıp çok biliyonuz adam Samsun maçını kazandırdı falan dediler. Samsun maçını onsuz da kazanmalıydık, kazanmasak da sezonun kalanında telafi ederdik ama bu maçın telafisi yoktu

20’li yaşlarının başındakiler bile dün dk 40’tan sonra bitti bu adama yüklenemem valla , hiç kıçını kaldırmasa yatışa geçse bile anlarım başaracağını başardı zaten

Yarım saat çok iyi oynadi bence ama benzini belli herifin. Hocamız inşallah herifi tarumar etmez

Daha ne yapacak lan adam deli misiniz siz? Pili bittikten sonra oynatmaya devam edende suç.

Geri
Üst Alt