#10 Dries Mertens

Takımda yüksek zekaya sahip oyuncu olarak şuan oynaması elzem hale geldi. Gerekirse kalan EU maçlarnda Ziyech oynasın yerine, maç sayısını kontrollü şekilde ayarlayıp 11'de yerini almalı ve lig maçlarını Osimhen ile beraber çözmeliyiz.

4-4-2 Bats ve Osimhen ile olmaz çünkü Bats da eski formundan uzak ve pasörlükleri yok. Ayrıca 2 forvet ile maça çıkmak, yedekte golcü bırakmamak demek.

Çok örnek bir oyuncu yani yunus rol model olarak kendisini almalı ne yapıyorsa, ne yiyorsa aynısını yapmalı. (arkadaşlarını pandiklemek dahil)

Başkasının oyuncusu olsa taraftarın yarısı abi oyuncu be diye ortalıkta gezerdi. 37 yaşında herif Tottenham terbiye etti dün gece.

Bunun yerine 15 milyon senelik maliyetli adam da bir gün önce 30. dakikada falan her dripling sonra halısahada duraksayan emekli dayılar gibi eğilip eğilip nefes düzenlemesi yaptı.

Bizdeki performansından ötürü müthiş saygı duyuorum kendisine karşı. Bu adam 37 yaşında yav. Inanılır gibi değil.

30 yaşında buraya gelse kulüp efsanesi olurdu çok net.

Bu sene bende çok eleştirdim ama dünkü oyunu çok iyiydi özellikle kilit pasları. İcardi ile gitmiyordu ama artık İcardi olmadigina göre her maç 65 70 dakika kullanılacak inşallah dinlendirme kısmı iyi yapilir

seneye ilkay ya da bruyne çok yakışıklı olur mertens yerine, bi 3 sene kadar da onlar galatasaray yıldızı olup bayrağı sonraki oyuncuya teslim ederler. ben olsam şimdiden başlarım girişimlere, hele ilkay seneye de reddederse galatasaraylılığını yalancı bulurum o saatten sonra.

Yerine alınacak isim olmuş birisi olmalı.
Yerine onu tarzında benzer özelliklere sahip bir oyuncu aklıma gelmiyor. Baumgartner mesela pres futboluna uygun, fizikli az çok ayağı iyi ama zeka olarak yanına yaklaşmaz Mertens'in. Zeka olarak yanına yaklaşanlarda onun kadar mücadele etmez mesela.

Yerine onu tarzında benzer özelliklere sahip bir oyuncu aklıma gelmiyor. Baumgartner mesela pres futboluna uygun, fizikli az çok ayağı iyi ama zeka olarak yanına yaklaşmaz Mertens'in. Zeka olarak yanına yaklaşanlarda onun kadar mücadele etmez mesela.
Aslında Arda'yi yoklamak lazım 😁

bu adam neden bu kadar az övüldü?
Bizim taraftarın bir kısmı ya futboldan hiç anlamıyor yada nankörlük var.Bu adamın napoli istatistiklerine bakmıştım maç başı 1.5 gole katkı +kilit pasları saymıyorum hayvani bir istatistiği var üstüne bizdede 37 yaşında olmasına rağmen hayvan gibi oynuyor gücü yettiği kadar.Futbolu zekayla teknikle nasıl eksiğini kapattığını görüyoruz.

Dün Osimhen'e yaptığı asistlerden sonra gördük ki bu sene ki alacağımız şampiyonluğun baş mimarlarından olacak kendisi. Çok gol attırır Osimhene

Bu arada yerine benimde adayım Baumgartner hem yaş hemde orada fazla düşünülmemesi fırsat olabilir.

GSC: nİyE OyNüyÜ yaAa
Mertens: 5 gol 5 asist

-Sonraki mac-

- Sonraki Maç-

-Sonraki maç-

Osimhen bir şekilde vurur diye rastgele top şişirme işini azaltalım

Usta șu duran toplardan bi uzaklas. Okan birsey diyemiyor galiba ama bu taraftar iki mac sonra yuhlamaya baslar böyle her topa kosarsan

Geri
Üst Alt