#10 Dries Mertens

Kimse şu noktaya takılmamış galiba,

Mertens bugün Sara sahada olsaydı yine tüm duran toplarda başa geçerdi. Sara yokken postacı misali herkese duran topları salıyor.

Ciddi anlamda Sara'ya karşı bi hoşnutsuzluğun mu var abicim böyle saçma şey mi olur
Yok bayağı bir kişi takıldı bu konuya. En son kendini yuhalattıracak o olacak. Cidden ayıp ediyor Sara'ya.

Bitmiş vaziyette. Elinde kalan tek olayı orta açmak. 1 kere çalım atayım, ver kaçla içeri gireyim falan kalmamış.

Bir takımın 10 numarasının tek olayı ayağına gelen her topu içeriye şişirmemek ve bundan istatistik kasmak olmamalı.

bu herif bitik

2. yarı eskaza asist fln yapar övülür

Sahada yok. Sara'nin tirnagi etmezsin..

Maçın başından beri yürüyor zaten kötü-iyi meselesi değil oynamıyor yada oynayamıyor bu maç, bana lig için dinleniyor gibi geldi. Normalde devrede çıkması gerek ama nerde tabi..

Maalesef çok kötü. Fiziksel olarak yaşının hakkını vermeye başlamış

baba çok net ağır çekimde oynuyor artık.

neyse yerine adam aramaya gerek yok tabi

Kafasına göre takılmasından bıktım. Ayrıca bence takım ahengini de bozuyor sahada. Koşamaması konusuna çok takılmıyorum.

Yetenegine, karakterine hic lafim yok ama ikinci devreyi kendisiyle goturme sansimiz yok. Daha ekonomik faydalanmaliyiz bize acil 10 numara lazim hemde iyisinden

bıktım artık sürekli ilk 11 oynamasına ve çıkmamasına. bize gelmeden önce bile 60 dakika oynatılan adamı bizim kenardaki her maç değişmez oyuncu olarak oynatıyor kullanmayı beceremiyor.mertens efendi de sanki sirkte veya antremandaymış gibi saçma sapan hareketler paslar deniyor,ne tür saçmalıklar yaparsam yapayım kenarda hoca olmadığından sürekli beni 90 dakika oynatacak ne de olsa diye kafasına göre takılıyor.

Son dakikalarda girmeli oyuna. Son 20 dakikadan önce de alınmamali. Sürekli 11 oynayacak vücut dayanıklılık yok malesef

Bize gelmeden önceki 2 sezonda aldığı süreleri daha Ocak ayı bitmeden aştı.

Doğal olarak pili bitti adam 2.5 senedir herşeyini verdi bu takıma artık düzenli katkı vermesi zor.

90 dakika oynama işi takımı düşürüyor son dklarda. Kulübe de zayıf. Acil güçlendirmek lazım orayı

İlk geldiği sezon yaşlı diye her maç oynamıyordu. Arada dinlendirip mata ile rotasyona soktuk. 2 yaş daha yaşlandı ve her maç 11 de. Mertensin suçu değil bu, yonetim ve okan hocanın suçu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt