#10 Dries Mertens

Allah herkese böyle bir evlilik nasip etsin ne diyelim acayip bir bağ var aralarinda

Mertens yer yüzündeki en şanslı 3-5 insandan biridir ya. Napoli efsanesisin, 35'inden sonra TR'ye gelip burda da efsane oluyorsun, çocukluk aşkınla evlenmişsin, dünya tatlısı bir eşin var, dünya tatlısı bir çocuğun var, zenginsin... Daha ne olsun. Nazar değmesin.

Allah herkese böyle bir evlilik nasip etsin ne diyelim acayip bir bağ var aralarinda

Mertens icin 10 numara karakter diyoruz ama yenge de en az onun kadar iyi biri. Cok sempatik bir cift yav, Allah ayirmasin.

Ve Ciro reis bir gün büyük bir futbolcu olursa GS formasiyla görmek isteriz :)

Ağladığını görünce kalbime yumruk yedim sanki

Şampiyon olduk gülüp eğleniyoruz ama vedalar senesi buda acı gerçeğimiz zafer sarhoşluğundan sonra bunu yaşayacaz

Mertens özelinede gelince dolu dolu 3 yıldı her başarımızda büyük pay sahibi,herkesinde dediği gibi keşke yollarımız daha önce kesişse heykeli dikilirdi belkide.

Hayatının geri kalanında başarılar iyiki kesişmiş yolumuz,yolun açık olsun kral

Açık ara Galatasaray'a gelmiş ve en sevdiğim ilk 3 oyuncu arasına girer. Çok büyük mutluluk idi bu forma altında izlemek ve aynı çatı altında başarıları kutlamak. Özleyeceğiz.

Gitme laa kal işte teknik ekipte

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim için her açıdan Sneijder'den daha büyük

Bu mesajımı lütfen alıntılamayınız

Efsane kıstasım dardır. 3-5 ismi geçmez. Sneijder'den tut Arda'ya, önüne gelene efsane çekenlere katılmam.

Mertens benim için bu kulübün 3 yılda efsanesi olmuştur. Karakteri, konuşması, futbol ve kişiliğinin kalitesi, ailesi, her yönüyle bu forma altında izlediğimiz yeri dolmayacak biri.

Umarım yollarımız tekrar kesişir. Ciro sen dünyanın en şanslı çocuğusun aslan parçası.

Mertens yer yüzündeki en şanslı 3-5 insandan biridir ya. Napoli efsanesisin, 35'inden sonra TR'ye gelip burda da efsane oluyorsun, çocukluk aşkınla evlenmişsin, dünya tatlısı bir eşin var, dünya tatlısı bir çocuğun var, zenginsin... Daha ne olsun. Nazar değmesin.

BIDE SEHADET GETIRSE TAMAM

Geri
Üst Alt