#10 Dries Mertens

Nasil kullanirdin Ahbap

Mus
Boe - Nels - Apo - Pva
Torreya - Miso
Yns - Oliv - Krm
Mertfield
sahte 9 olarak napolide efsane olmus bir isim, arkasina oliveira koyarak onun kreatifline 100% cikaririz, ustellik oliviera ordan 2-3 gol bulur sutlarla.

mertens cok geri kosturuyoruz

Mus
Boe - Nels - Apo - Pva
Torreya - Miso
Yns - Oliv - Krm
Mertfield
sahte 9 olarak napolide efsane olmus bir isim, arkasina oliveira koyarak onun kreatifline 100% cikaririz, ustellik oliviera ordan 2-3 gol bulur sutlarla.

mertens cok geri kosturuyoruz
benım yaptıgım kadro bu

Mertens forvette oynamalı. 4-4-2 ile Icardi ile birlikte mi olurlar yoksa Icardi ile birbirlerine alternatif mi olurlar şu an tam bilmiyorum ama yapılması gereken şey Yusuf Demir ve Juan Mata'yı forvet arkası kullanıp Seferovic'i devre arası yollayıp forvet rotasyonunu Icardi, Mertens, Gomis'ten oluşturmak. Mertens orijinal yerinde oynasa şov yapar. Bir arkadaş vardı Mertens'in gelişine "ilk yarıda Gomis kadar bile performans vermez" diyordu. Ben de şiddetle karşı çıkmıştım ona ama kendisinin 8,5 numara oynayacağını bilemezdim. Kendi yerinde oynatsak adam ligin içinden geçecek.

Hiçbir şey oynamıyor
Doğru dürüst pas yok sut yok çıkar 10 numarayı.
Sadece top kaparak oynayamazsın

Kalitesine yakismayan isler yapiyor

Elalemin topcusu olmadik yerden voleyle vuruyor sen de onundeki topa dokun bi zahmet

Adama seni 8/10 numara karmasi gibi oynatacagim deselerdi herhalde bize gelmezdi.

Santrafor arkası serbest oynaması lazım. Yoksa yeteneklerini gösteremeyecek ve linç yeme ihtimali yükselecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok yanlış bir kurguda oynatıyoruz.

herif 8.5 gibi bir şey oynuyor. gayretli olmasına rağmen tam faydalanamıyoruz.

Adami bir Midtsjö/Torreiranin önünde görmeyi istiyorum. Belki o türlü rakipin ceza sahasina daha yakin oynayabilir ve daha faydali olur. Olmazsa onun pozisyonuna Oliveirayi atariz.

Geri
Üst Alt