#10 Dries Mertens

Kesinlikle takıma katkı sağlar ama arkadaşlar bu adam 35 yaşında geçen sene napoli bu adamı genelde sonradan oyuna soktu biz ise hep ilk 11 de düşünüyoruz

Henüz faydalanamadık. Hangi mevkide oynayacağına kendi karar vermeli bence.

Mertens'in menajeri Stijn Francis:

"Evet Juve ile temas halindeydik. Bize somut teklifler sundular. Dries çok düşündü ama kalbinin sesini dinledi. Çünkü Napoli'nin efsanesi olarak kalmak istiyordu."

🗞Tuttosport

çok daha iyi olacak zamanla, kendisinde yetenek hırs takım sahplenmesi her şey mevcut. zaman sadece zaman...

İsterse gol atabilirdi ileride beklerdi savunmaya hiç dönmez geçiş hücumu beklerdi ama işte adam gamsız değil futbolu biliyor ts maçında ts tehlikeli kontra yakaladı geriye depar attı cornelius'dan topu kazandı bunu bir çok maçta yaptı.
Ne yapalım mertens gol atsın ama yenilelim mi?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsterse gol atabilirdi ileride beklerdi savunmaya hiç dönmez geçiş hücumu beklerdi ama işte adam gamsız değil futbolu biliyor ts maçında ts tehlikeli kontra yakaladı geriye depar attı cornelius'dan topu kazandı bunu bir çok maçta yaptı.
Ne yapalım mertens gol atsın ama yenilelim mi?

Asıl sıkıntı mertensin bizim sisteme uymaması ne kanatlar ne arkasındaki Sergio onu destekleyemiyor savunma anlamında ona da yük biniyor..Bize ekstra işler yapacak adam lazım o da şu ana kadar Sergio oldu..Mertensin çok bir ekstrasini göremedik hücum anlamında.. Sergioyu 10 numaraya çekip arkasına midso-toreira veya yabancı sınırı için berkan-toreira denenebilir.. Sergio 10 numarada tam olarak nasıl oynar o da muallak 8 nodaki gibi ekstra işler çıkarmak zorlasabilir çünkü o bölgede daha çok baskı altında olacak..

Asıl sıkıntı mertensin bizim sisteme uymaması ne kanatlar ne arkasındaki Sergio onu destekleyemiyor savunma anlamında ona da yük biniyor..Bize ekstra işler yapacak adam lazım o da şu ana kadar Sergio oldu..Mertensin çok bir ekstrasini göremedik hücum anlamında.. Sergioyu 10 numaraya çekip arkasına midso-toreira veya yabancı sınırı için berkan-toreira denenebilir.. Sergio 10 numarada tam olarak nasıl oynar o da muallak 8 nodaki gibi ekstra işler çıkarmak zorlasabilir çünkü o bölgede daha çok baskı altında olacak..
Mis gibi top oynadı son maça kadar Mertens. Abartmayın bir şeyi de.

Ya zaten bende bunu savunuyorum Mertens 35 yaşında sonradan girse daha etkili olur

Bir golle tanışsa devamı gelecektir, Icardi ve Mertens ikilisi kondisyon olarak ne kadar iyi durumda olursa bizim için işler o kadar iyi olur

Penaltı falan olduğunda bu adama attırmak lazım.

Moral depolasın biraz.

Bunların aynısının Sneijder için de yazıldığını dün gibi hatırlıyorum :) Bu adamların sahadaki varlığı bile takımı ileri taşıyor, maksimum özveriyle oynayıp savunmaya bile katkı veriyorlarken varsın sisteme uymasınlar.

Bunların aynısının Sneijder için de yazıldığını dün gibi hatırlıyorum :) Bu adamların sahadaki varlığı bile takımı ileri taşıyor, maksimum özveriyle oynayıp savunmaya bile katkı veriyorlarken varsın sisteme uymasınlar.

Sneijderle mertens elmayla fili kıyaslamak gibi olur.. Tarzlarını falan geçtim sneijder bir kere çok özel bir oyuncuydu ..
Oyun aklını hızlı oynamasini falan ben de seviyorum ama ekstralarıni daha çok göstermesini bekliyorum .. En uçta da bir görmek isterdim Mertensi tabi buna göre bir oyun şablonu gerekir top sisirmeye çalışırsak kimse beğenmez..

Mertens yanlış yerde oynuyo forvete yakın yerde oynaması gerek ama 1 oyuncuyu herkes beğenmek zorunda değil hakaret edilmedikçe.Beğenmeyen beğenmez Mertens'i beğenen beğenir..

Mertens takım için oynuyor. Geri dönmemesi adına orta sahayı 3 lememiz lazım. O da şu an mümkün değil gibi. O yüzden şu an razıyım.

Napoli tarihinin en büyük oyuncusu Dries Mertens Belçika Milliye seçilmiş. Çok değerli ve çok şanslıyız.
20220920_121916.webp

Geri
Üst Alt