#10 Dries Mertens

Daha pas gelmeden nereye atacağını biliyor ve bunu öyle hızlı şekilde yapıyor ki neden bu kadar özel bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

Bizim için Fener'e de koy.

15 maçta 3 gol 2 asist yapmış oyun içi yaptığı katkı bu istatistiklerin kat be kat üstünde büyük topçu,büyük karakter.80 küsürde bizim ceza sahası çevresinde top kesiyodu en son

Büyük oyuncu. Oyun içinde defalarca barışa taktik verdi yönlendirdi. Çıkarken bile taktik veriyordu. Böyle adamlara ihtiyaç var. Beğenmeyen Sivas sporu tutabilir

Boyle oyunculara 30 yasinda filan 5 - 6 milyon euro verebileceksin. Gerci yine gelmezdi

8FF88659-7DEA-46E8-AEC3-ADDC35239269.webp

Şu yaşımda erkek adam kendine aşık edecek yav

Ben sezon başındaki halinden bile memnundum ama ciddi şekilde vites arttırdı. Böyle devam ederse tek başına şampiyon yapar rahatlıkla. Harika bir karakter gerçekten de. Bir sene daha kalmasının sorun olacağını da hiç düşünmüyorum.

Kariyerinde lig şampiyonluğu olmadığını da not düşelim.

Hala nötrm. Benim kafamdaki on no çok farklı. O numara bence gerçekten mevkisi bu olan birine verilmeli. Sonra Belhanda gibi o numara değil, şu bu, asistin asisti gibi savunmalar okuyabiliyoruz. Ama özellikle iki maçtır ben de beğeniyorum, hakkını vermek gerek. Fbliler de çok laf ediyor.
Böyle durumda o tarz oyuncular genelde kapak niyetine gol atar. Ben de bu maçta atmasını bekliyorum.

Geri
Üst Alt