#10 Dries Mertens

Tam ihtiyacımız olan adam ama en azından önüne doğru düzgün biri gelmeli.

Helal olsun sana be. 35 yaşında bu kadar çok mücadele eden adam var mi dünyada? Kac tane pozisyona soktun takımı, kac gol engelledin sayamadım. Karakteri ve oyunu çok büyük.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20220829_001011.webp

Ofansif orta saha olarak oynayan oyuncunun 5 top çalması büyük saygıyı hakediyor bu maçta. Adam yatmaya değil oynamaya gelmiş bize.

Büyük karakter gerçekten. Bu maçta 90 dakika oynayıp son anlarda geriye gelip pozisyonu kesmesi bazılarına örnek olur umarım

kazanma hirsiyla isyan ederek oynadi adami tamamlayacak hucum seti yapacak bir golcu almaliyiz acilen

Sana sadece helal olsun diyorum. Gelip defansa yardım ediyorsun birde. Çok begendim seni

Golünü atsaydı maçın yıldızı olacaktı. Hafta boyunca onu konuşurduk. Adam eveleyip gevelemiyor. Doğrudan, net bir şekilde hedefe oynuyor.

Helal olsun. Haftalar ilerledikçe formu atar bence. Takım mertense dinlenme fırsatı verirse 90 dakika bile oynabilir hissi bıraktı bende

o kadar iyi oynadı ki bir gol eksikti. o golü atsa muazzam iş becermiş mac boyunca.

1.30daki kereme atılan top o kadar iyi ki, o topun yere düştüjten sonra hızlanmaması birinci sınıf topcuların yapabileceği bir pas. zor pastır basit gibi duruyo ama değil

o kadar iyi oynadı ki bir gol eksikti. o golü atsa muazzam iş becermiş mac boyunca.

1.30daki kereme atılan top o kadar iyi ki, o topun yere düştüjten sonra hızlanmaması birinci sınıf topcuların yapabileceği bir pas. zor pastır basit gibi duruyo ama değil

belo geçen fb maçına onyekuruya 5ten sonra sayamadığım kadar atmıştı bundan. kalite ister

Geri
Üst Alt