#10 Dries Mertens

O geriye doğru attığı depar genele bir isyan idi. Oradan anlayan anlar, ders çıkarmak isteyen çıkarır. Kimi der yeni Melo, kimi der bu takımın hali bu.

Bu gözler yılların false 9'ını ceza sahamızın önünde rakibin bacağına yapışmış sürüklenirken gördü. Görmez olaydı.

Super biri

Yalniz orada soluyla vurmasina uyuz oldum. Ama o olmasa o pozisyon da olmazdi. Aslinda cok basit bir pas ve cok basit bir kosu atti. Ama yillardir takimda bunu yapan oyuncu yok

Harika bir karakter cok da caliskan. Yunus'u kanatlarinin altina almasini dilerim

Kerem simdilik bunun boyunduruguna girmez. Biraz burnu surtmesi lazim onun

Super biri

Yalniz orada soluyla vurmasina uyuz oldum. Ama o olmasa o pozisyon da olmazdi. Aslinda cok basit bir pas ve cok basit bir kosu atti. Ama yillardir takimda bunu yapan oyuncu yok

Harika bir karakter cok da caliskan. Yunus'u kanatlarinin altina almasini dilerim

Kerem simdilik bunun boyunduruguna girmez. Biraz burnu surtmesi lazim onun
fotodaki jordi el nino mu?

Bugun kacirir yarin yazar. Onemli olan kondisyonunun, hirsinin ve bizi basariya tasima isteginin beklenenden cok daha yuksek olmasi. Kalitesinden zaten suphe eden futboldan anlamiyordur. Insallah sakatlik yasamaz ve bizi sampiyonluga tasir. Bizim en kilit oyuncumuz su anki kadroda.

Beğendim,

Dün girdiğimiz pozisyonların çoğunda Mertens in payı vardı

60dan sonra pili biter diyodum çıkana kadar takımda en eforlu oynayan adamlardan biriydi.Topçuluğu bi kenara müthiş bi karakter

Atacaktin o golü be, napoli de olsa göz kapali 90a cakardi

Neyse güveniyoruz sana aslan

seferovic dışarı mertens forvete geçmeli. Kale önünde ne kadar hareketli olacağını gösterdi.

takım olarak bu herifin hakkını veren bi performans sergileyemezsek çok içimde kalacak

85.dkda geride ikili mücadeleye girip sonra ofansta top dagitiyordu. Müthis oynadi

Geri
Üst Alt