Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yazmaya geldim topu kontrol edişi felan muazzam.
Yok penaltı alışından bahsetmiyorum ilk kontrol edişinden bahsettim , sonra zaten dediğin gibi bilerek isteyerek göre göre ayağını oraya koydu akıllıca penaltı aldı.orada rakibi de kontrol ederek bacağını vücuduyla beraber önüne koyuyor
Oldu oldu. Bu yasta bu para verilirmi. Yatarsa napcaz. Bu yastan sonra oynamaz parasini alir yatar diyenler de oldu. Masallah 25lik lere tas cikartir. Hele defansa bukadar yardim beklemiyordum hicyatmaya geldı dıyen pek olmadı rtaş
fb pedroyu almasa belkı mertensı almayacaktıkOldu oldu. Bu yasta bu para verilirmi. Yatarsa napcaz. Bu yastan sonra oynamaz parasini alir yatar diyenler de oldu. Masallah 25lik lere tas cikartir. Hele defansa bukadar yardim beklemiyordum hic
Yok penaltı alışından bahsetmiyorum ilk kontrol edişinden bahsettim , sonra zaten dediğin gibi bilerek isteyerek göre göre ayağını oraya koydu akıllıca penaltı aldı.
Alex penaltısı aldı resmen. Savunmacının hatasını müthiş kullandı son anda ayağını sağa doğru açarak.penaltıyı resmen aldı herif mükemmel bir zeka