#10 Dries Mertens

Benim bildiğim mertens bu değil kesinlikle oynatmam bu performansı ile hele deplasmanda hiç oynatmam

atamadigi pozisyonda top sert gelmisti, kontrol etseydi kaybederdi.

onun disinda mataya guzel pozisyon acmisti

diger maclara bakilinca ofansta daha iyiydi ama henuz istenilen seviyede degil
Sol ayagi iyi olani orda topu sol ayagi ile sektirse gol. Son derece asilmaya gerek yok orda.

ilk yarıda klas dönüp faul aldığı pozisyon haricinde beğendiğimi söyleyemeyeceğim

Ahh Mertens ahh sahada her şeyi çok doğru yapıyor da acaba bu oyunu ne zaman skora dönüştürmeye başlayacak. O topu boş kaleye yuvarlayabilmiş olsan şimdi yarınki derbiyi rahatça bekliyorduk

Bitiriciliği yüksek diye aldık ama şuan vasat bu konuda malesef

Artık sola geçmeli. Hocanın 10 numara sevdası son bulmalı. Kaleye yakın oynadığında etkili olduğunu gördük.

Hücumda en aklı başında oynayan adam.

Sol kanatta kendisine yer bulmamız gerekiyor şahsen; yerli kuralından dolayı ciddi kadro mühendisliği gerekiyor ama ilk 11'de olmalı diye düşünüyorum.

aylardır kafamız mikildi forvet forfvet diye ben de bi forvet de görelim dedim de yok daha beter çıktı üstüne salak saçma bi gol kaçırdı

şimdi de kanat deniyor birdahakine 8 numara falan olur herhal

Gol atsın asist yapsın diye aldığımız skorer adamı koşuyor diye övüyoruz.

Midtsjö - Torreira ikilisi + kanatlar işlerse atar gol. İlk kez bugün rakibi hapsettik uzun süre. Pozisyona da girdi bu sebeple. Dönen topları toplaya toplaya karambolden atar bir sürü gol. Hemen olmayacak ama elbet olacak.

Forvet oynamaya devam etmeli 15 dk lik forvet performansına göre yorum yapmak saçmalık ayrıca maçta ki en iyi oynadığımız dönem kendisinin forvete geçtiği dönemdi, okan hoca ne zaman orta sahayı boşalttı o zaman adana demir de etkili gelmeye başladı

Maçın en çok pozisyon bulanıydı çoğu da kendi becerisi. Son laf atacağım adam Mertenstir bu maç, kaçan gol şanssızlık, yeteneksizlik değil. Boey şut çekti zira.
Oyununa laf edemeyiz ama o pozisyonda Ayağının ön üstü ile vurmuş. O kadar sert gelen bir topa vurmaya gerek yok sol ayağının içini tutsa net goldü

Bahaneye gerek yok. Üretken olması için aldığımız adam üretkenlikte sıfır şuana kadar malesef. Hayal kırıklığı

Pas zordu ama Mertens klasinda bir herif sen o golü atacaksin..

Geri
Üst Alt