#10 Dries Mertens

Cok iyi oynadi be klas . Bu yaşta o mücadele vs helal olsun.

Kayseri maçında at artık be abim.

2 tane lazım hatta kendisine.

Gol ve asist yapmalı başka yolu yok. Golü Mertens atmayacaksa orta sahada oyun aklı olarak Mata'yı oynatırım. Mertens forvet olarak şu anda eldeki forvetlerden daha iyi durumda olabilir bunu düşünmeliyiz.

Adam zaten sene başından beri 6-8 arası bişey oynuyordu saçmasapan ilk defa ceza alanına yakın oynadı bu maç tehlikeli de oldu ama gol atamadı yine. Ben sadece tarz olarak bu tarz oyuncuları sevmiyorum nedense, net bir özelliği yok sanki gol atamayınca sıradanlaşıyor. Bence Torreira- Midtjso ikilisinin önünde net Mata oynamalı Mertens de hamle oyuncusu olur artık.

Cok mucadele ediyor fakat henuz efektif degil hucumda. Mata girdikten sonra oyunu karsi sahaya yiktik. Son 15teki sacma degisiklikler olana kadarda iyi bir 20 dakika oynadik. Forvette kalsin.

Pas zordu ama Mertens klasinda bir herif sen o golü atacaksin..
takımı sahiplenmesi, özverisi ve iyi bir insan oluşundan toz konduramıyoruz belki ama 7 maç 0 gol 0 asisti burada kimse hayal etmemiştir. Ritim bulur bizi hayran bırakır ileride bilemem ama şuan için biraz iç burktu.

Oyununa laf edemeyiz ama o pozisyonda Ayağının ön üstü ile vurmuş. O kadar sert gelen bir topa vurmaya gerek yok sol ayağının içini tutsa net goldü
Üstat 1 saniye içinde gelişti, refleksif bir pozisyondu bence.

Boey yumuşak vursa goldü zaten.

Sol ayağını açana kadar top gidebilirdi keza.

Bu maç ne gomis ne sefer , mertens kadar etkili olamadılar.

Takımın 1. Forveti Mertens olmalı.

takımı sahiplenmesi, özverisi ve iyi bir insan oluşundan toz konduramıyoruz belki ama 7 maç 0 gol 0 asisti burada kimse hayal etmemiştir. Ritim bulur bizi hayran bırakır ileride bilemem ama şuan için biraz iç burktu.

Objektif olmak gerekirse mertens gibi bir herif fenerde 0 gol 0 asist yapsa oyun içinde ne yaparsa yapsın iyi kazık girmiş derdim .
Bir yerde istatistik de gerekiyor cidden

Takımın bir numaralı santrforu kendisidir diyeceğiz herhalde Kasım ayında. Hoca bir sonraki maça artık böyle başlar umarım.

Yalnız kaçırdığı gol her ne kadar şanssızlık olsa ve Boey'ninki pas değil şut da olsa onu atmalıydı.

Adam geriden top calmaya calisiyor. Orta saha da harciyoruz resmen kendisini. Hani cok etkili ara paslari olsa neyse diyecegim, öyle bir hünersi yok. Koy artik Mertensi forvet olarak. Evet bügün gomisin cikmasi ile forvet oynadi ama diri bir Mertens degildi. Orta sahada kosmaktan pili bitmis bir adami forvet yaptik. Ilk yari forvet olarak baslasaydi cok daha farkli olabilirdi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

santrafor olsa gomisden farkı olmaz bu rolü gayet iyi takılıyo işte salın adamı stoperlerin arasına atıp ne yapacaksın sanki napoli gibi bi takımız da yok sahte forvet oynasın yok şunu yapsın. böyle iyi

Ben begenmiyorum bugune kadar gosterdigi performansini. Bugun de kotuydu bana gore. Tamam top aliyor istekli buna lafimiz yok ama beklentilerin bence kesinlikle altinda bir performans veriyor. Hala beklentim buyuk ve eminim ki tepki verecek ancak golu yok bildigin gol atamadi adam sanirim 7.maci bu. 1 asist bir de penalti aldirdi yanlis hatirlamiyorsam. Bugun iki ya da uc pozisyonda kritik pas hatalari yapti ustelik. Neyse bekliyoruz reis.

Son düzenleme:
öyle gelen topa vuramamak herkesin başına gelebilecek bir şey de skor katkısı yapması lazım artık, arkasında micö-toreira olduğu sürece bahanesi kalmıyor

Arkasinda Mata, kanat olarak Yunus ve Kerem ikilisinden tek biri oldugi bir 11de forvet olarak görmeyi istiyorum. Hoca artik adami dogru kullanmaya baslamali. Adama kac mactir harciyor.

Geri
Üst Alt