#10 Dries Mertens

Gomis'in çıkıp Mertens'in serbest 9'a geçtiği 20 dk kılavuz olmalı. Bugün hocaları değiştirsek Montella maçı alırdı o düzende. Sahada yürüyen Gomis'in arkasında heba ediyoruz Mertens'i.
Bakalim ins bekleneni verir orada. Benim icin bu mac onemliydi bu maca kadar bir net kaniya varmaktan kacinmistim. Samet ve Semihe karsi performansini merak ediyordum. Bu mactan sonra beklentimi minimize ettim artik

Bakalim ins bekleneni verir orada. Benim icin bu mac onemliydi bu maca kadar bir net kaniya varmaktan kacinmistim. Samet ve Semihe karsi performansini merak ediyordum. Bu mactan sonra beklentimi minimize ettim artik
Bu maçla da biten bir şey yok. 11/12'deki problem var bence bizde. O sezon başlangıcı da çeşitli denemelerle geçmişti. Doğru dokunuşları yapıp HC ahbabın dediği "click" sesini duyduğumuzda çok can yakar bu takım.

Bu maçla da biten bir şey yok. 11/12'deki problem var bence bizde. O sezon başlangıcı da çeşitli denemelerle geçmişti. Doğru dokunuşları yapıp HC ahbabın dediği "click" sesini duyduğumuzda çok can yakar bu takım.

muthis konustun sagiroglufield

en çok pozisyona girdiği maç ve kendi yarattıgı pozisyonlar var.aksiyonda yani.bu demekki goller gelecek.böyle bi maçta bunları görüp ümidi kesmekte ne bileyim....doğru izleyin,doğru takip edin bari.

4-5 maç geride oynadı bu adam.mazeretleri vardı.kerem ve yunus zaten herkesin oyununa zarar veriyo.şimdi harekete geçmişken sonucu beklmeli

Abi lutfen oyuncunun performansina laf ediyoruz diye garip garip savunma mekanizmalarina basvurmayi birakiin artik.

4mye yakin maliyeti var 7 macta sifir gol sifir asist yapmis. Yanlis rol yanlis mevki hepsine kabulum de oynadigi surenin cok azinda gelecek adina olumlu sinyaller vermis ne yazilsin yani. Biz de isteriz oynasin cossun. Mertensi burada sevmeyen mi var

Son düzenleme:
Abi lutfen oyuncunun performansina laf ediyoruz diye garip garip savunma mekanizmalarina basvurmayi birakiin artik.

4mye yakin maliyeti var 7 macta sifir gol sifir asist yapmis. Yanlis rol yanlis mevki hepsine kabulum de oynadigi surenin cok azinda gelecek adina olumlu sinyaller vermis ne yazilsin yani. Biz de isteriz oynasin cossun. Mertensi burada sevmeyen mi var
genele diyoz lan;D

+ 1000

Beni cezbedemedi gosterdigi performansi ki bunda da olducka hakli gerekcelerim var.

Ancak, caliskan, cabaliyor ona lafim yok. Yalniz biz boyle bir profile boyle bir ligde fark yaratsin diye aldik, henuz o farki gostermedi. Ismi baska biri olsa, yani herseyi bir kenara birakalim adi Mertens olmasin, Napoli gecmisi olmasin vs.. cok agir elestiriler olurdu buna eminim. Gecmisinin ekmegini yiyor simdilik. Tekrar ediyorum mac icinde sorumluluk aliyor ama one cikmiyor.. Ilk yari bir iki deneme yapti sonrasi yok... Ustune hatali paslari var ki cok kritik verkaclar bunlar, gol olabilecek asistin-asisti dedigimiz pozisyonlarda vardi ancak hatali paslar kullandi. Uzgunum, beklentinin altinda bunu rakamlarda dogruluyor. Ancak cabasi, emegi goruluyor yine de az. Bu arada o pas hatalarinin oynadigi pozisyonlarlada alakasi yok. Kullandigi iki frikikte kotuydu bu arada.. Yani bu tecrubede bir oyuncudan beklenmeyecek kadar kotu desem yanlis olmaz :(

+ 1000

Beni cezbedemedi gosterdigi performansi ki bunda da olducka hakli gerekcelerim var.

Ancak, caliskan, cabaliyor ona lafim yok. Yalniz biz boyle bir profile boyle bir ligde fark yaratsin diye aldik, henuz o farki gostermedi. Ismi baska biri olsa, yani herseyi bir kenara birakalim adi Mertens olmasin, Napoli gecmisi olsun vs.. cok agir elestiriler olurdu buna eminim. Gecmisinin ekmegini yiyor simdilik. Tekrar ediyorum mac icinde sorumluluk aliyor ama one cikmiyor.. Ilk yari bir iki deneme yapti sonrasi yok... Ustune hatali paslari var ki cok kritik verkaclar bunlar, gol olabilecek asistin-asisti dedigimiz pozisyonlarda vardi ancak hatali paslar kullandi. Uzgunum, beklentinin altinda bunu rakamlarda dogruluyor. Ancak cabasi, emegi goruluyor yine de az. Bu arada o pas hatalarinin oynadigi pozisyonlarlada alakasi yok.
Takim yerlesiminin de pas hatalarini etkiledigini dusunuyorum ama mertens ve matanin pas hatalari ve top kayiplarinin cogu gucsuzlukten kaynaklaniyor. Okan hoca gomis mertens ve matayi bir sure son 30dk icin kullanmali. Denedik olmuyor yani yerine oynayacak topcu da var bu israr neden anlamiyorum.

Geçen biri söylemişti Napoli'de 4 toptan birinde ceza sahasında buluşuyormuş bizde 10'da bir. Top kapmada da Napoli zamanına göre 3 kat fazla top kazanıyormuş bizde. Yine de bizim ligin seviyesinde fark yapmasını bekliyoruz haliyle biraz daha öne atıp ısrar etmek lazım.

İş her türlü gelip yine yerli oyuncu rotasyonu yetersizliğine dayanıyor. Bu adam bu takımda sol kanat oynamalı ama Kerem' e neredeyse mahkumken yapamıyorsun.

Bunlar daha iyi günlerimiz olabilir ayrıca. Allah muhafaza 5-6 yerli oyuncumuz dan ikisi sakatlık-formsuzluk filan yaşasa, bir başkası da cezalı duruma düşmesin diye içimiz titreyerek izleriz maçları. Okan Hocanın oyuncu değişiklikleri konusunda zaman zaman kitlenip kaldığını şimdiden görür gibiyim.

İşin kötüsü, ara transfer döneminde alınabilecek işe yarar yerli pek bir oyuncu da kalmadı gibi. Solbek-orta saha-kanat-santrfor vs...

Forvete ne kadar yakın oynarsa o kadar skor katkısı şansı artacaktır. Bu maçta daha önceki maçlara nazaran daha önce oynadı ve gole de yaklaştı.

Mücadelesi çok iyi, skor yapmaya başlamalı artık ama doğru yerde kullanırsak tabii.

En heyecan verici sekanslar, Mata’nın girişi ve Mertens false 9 olması ile başladı

Gerektiğinde topa sert vuramıyo gibi geldi bana

Juventusa gitse kadroya bile zor girerdi su performansiyla

Reis fizik olarak iyi durumda degıl malum yaşı var. Eskı mertens olsa uzak köşeye vurdugu topu asmıştı. Topa o kadar şiddetli vuramadı.

Geri
Üst Alt