#10 Dries Mertens

İyi değil ama kötüde değil ancak sen mertens isen ve iyi para alıyosan orta şeker kıvamında takılamazsın oyuna ağırlık veya akıl koyman lazım

3 fw var okan fw oynatmıyo zaten,10 oynasa arkasında da oliveira varsa takım defansı kötü etkileniyo ve mata oynayamıyo

Kanada atsak solbeki yerli yapmak zorunda olduğumuz için patlak solbek (kazım-emre) +mertensle orası otoban olabilir

Nasıl yapıcaz anlamadım ikardi,sefer,mata,yusuf bu 4 isimden ikisi fazla oldu gibi süre paylaştıramıyoruz adam akıllı

Valla hoca forvette icardi'yi değerlendirecek gibi gözüküyor ama fenerin Karagümrük maçı bize şunu gösterdi fenere karşı mertens forver oynarsa çok daha iyi olur. Fenerin stoperleri çok ağır ama hava hakimiyeti iyi gezen ayağı iyi olan forverlere karşı zaafı var.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla hoca forvette icardi'yi değerlendirecek gibi gözüküyor ama fenerin Karagümrük maçı bize şunu gösterdi fenere karşı mertens forver oynarsa çok daha iyi olur. Fenerin stoperleri çok ağır ama hava hakimiyeti iyi gezen ayağı iyi olan forverlere karşı zaafı var.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi'de ofsaytı iyi çözüp defans arkasına iyi koşular atan biri hatta dünyada bunu en iyi yapanlardandı İnter'de iken.

Çok iyi bir karakter, sahada da gayet iyi oynuyor ve her hafta üste de koyuyor. Sadece iki pozisyon var ki kaçırdığı kalitesine yakışmadı bence biri Trabzon'da ki karşı karşıya pozisyon orada vuruşu kendisine gerçekten yakışmadı. Diğeri daha anlaşılabilir olan ADS maçındaki o sert ortada neredeyse boş kale dediğimiz üst direkten dışarı giden pozisyon bu diğerine nazaran daha anlaşılabilir lakin Mertens gibi bir adamın bu 2 pozisyonda golü atması beklenirdi.

Forvete ne kadar yakin oynarsa hatta kendisi forvet olursa cok daha fazla verim aliriz kendisinden, adam bize geldi defans dan top cikarmaya basladi. Dogal olarak erken yorulu ve gol da atamaz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Borini pasta dağıttı bunu icardi pek yapamaz
Verdiği iyi paslar oluyor lakin tabi pas dağıtmada o kadar iyi değil ama bunu arkasındaki Mertens yada oynarsa Mata yapabilir. İcardi ofsayt taktiği ile oynayan takımlara karşı müthiş bir silah lakin o zamana daha çok var. İcardi'yi bir görmek lazım resmi maçlarda.

Futbolu birakmis ama hala cok iyi yazanlar destekleyenler mevcut komple kazık

Juventus'a değil Monza'ya gidemez şu performansla

On numara ya da yardımcı forvet oynar, kanatta mümkün değil.

35 yasindaki Forveti alip 8/10 no ve kanat oynatiyorlar. Öyle yapacaksan niye baska adam almadin?

Kaç hafta olduğun yok asist de yok sanırım. Bugün yine kötü oynuyor. Hatalı paslar, kötü ortalar, şut denemesi yok, risksiz takılıyor iki ayaklı maçta rölantide oynayan takım oyuncusu gibi. Kanat da dahada kötü oynuyor ortada en azından verkaç deniyordu, penaltı aldırmıştı falan. Ben zaten 2.maç itibariyle kıllanmıştım. Kredisi yok an itibariyle benim adıma. Bu tecrübeyle verdikleri çok orantısız.

Geri
Üst Alt