#10 Dries Mertens

Biz kullanamıyoruz bunu.Napoli'de gelmeden önce oynadığı Maçlar'da yine etkiliydi.İtalya Ligi'nde oynuyodu üstelik yav :D

herif 10 hafta maraba gibi 6 numara oynadı ite kaka, ilk defa hücuma yakın bi yere geçti 45 dakika zor sabretti. yerine giren de sağ kanattaki bile yeteneği tartışılır rashica. keşke fırsatın varken juventus'a gideydin, ben seni korurdum kuddusi

Yemişim geçmişini

Geldiğinden beri bir numarasını görmedik

Kesinlikle ilk 11 oynamamalı

Son düzenleme:
Mertens ve malsigneden kurtulduktan hemen sonra napolinin dunyanin en iyi takimi olup her mac 6 gol atmasi tesaduf mu.

Forvet hariç bir yerde 11 çıkmamalı orda da çıkmamalı mecbur kalırsak ancak

mertensin başarılı olmasını isterim ama şu ana kadar maalesef hücumda çok katkı sağlayamadı. kalite var ama bir türlü gol/asiste ceviremiyor.

Mucadelesine lafim yok ama su ana kadar gosterdigi performans tatmin edici degil.

Kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar iyi.

ilk 11de oynayacak durumda değil. oynatmak için olmayacak mevkilerde deneniyor. yedek kalması lazım, istekli de oynamıyor.

Mertens gibi bir yıldız transfer edildi, daha 7. maçında filan iyi ki bu adamla 1 yıllık sözleşme imzalamışız diyorum. Maalesef Abdülkerim in Kayseri kalesini tehdit ettiği kadar herhangi bir maçta ciddi ciddi bir hücum silahı bile olamadı maalesef

Geri
Üst Alt