#10 Dries Mertens

10 numara oynattın olmadı, sola koydun olmadı, sağa koydun olmadı. Artık yedeğe çekilmeli yerine yusuf oynayabilir.

herif futbol hayatının son yıllarında gitti Okan Buruk'a denk geldi, şanssızlığa bak

Ya evet daha iyi olmalı ama yanlış yoldasınız ağalar. Bu herifi Joao Pedro ile takas etsek şu an Joao Pedro daha iyi olmalı diyorduk bu herif ise Fener'de her hafta şov yapıyordu. Geldiğinden beri geri gitmesi sürpriz mi yoksa tesadüf mü sizce. Napoli'yle bağı var diye mi kötü yani.
Jesus oynatmazdi isin dogrusu

Defansif orta saha da deneyelim bir de. Belki iş yapar he Okan hoca?

Yav 10 maçta bir eli geçmeyecek kadar tehlikeli şutu ya var ya yok. Hiç mi ceza sahası civarı/kenarı/içi top alıp vuramaz? Sanki kalede oynatıldı muamelesi görüyor sürekli hoca suçlu… sen yıllık 4m alıyorsan şimdiye 3-5 gol-asist katkısı yapman gerekirdi… hani ligimizdeki takımlar ballkania, vaduz’dan falan yarım düzine gol yiyor lazio, atalanta yok karşımızda…

Çok iyi bir profesyonelde olsa 35 yaşında futbolcu almayacaksın. İlla ki 25 yaşındaki hâli gibi olmuyor.

Öte öt diyeceksin kötü işte adam.kıvırmaya gerek yok.son 2 senede napoli de geçmişinin hatırına oynatmışlar sözleşmesi bitince de uzatmadılar.fiyat performans olarak en kötü transfer açık ara.mevkisi yok net olarak.forvette oynasın diye savunanlar o zaman da gelecek merak etmeyin.
35 yaşında adama 4 milyon euro akıl tutulması demiştim linç yemiştim şimdi o linci yapanlar kafalarını kuma gömdüler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamin en onemli ozelligi sut cekmek. Bu adami bosa kacirip şut cektireceksin ama biz oyun kursun istiyoruz.
Yunus oyun kursun
Mata oyun kursun
Oliviera oyun kursun
Mertens oyun kursun

Okan taktik uygulamayi kafaya koyarsa oyuncular kambur olmaktan kurtulur.

Bu yonetimin de okana sabredecegini zannetmiyorum açıkcası oyuncular mırın kırın ettiği anda ipini çekerler. 1 senelik oyuncu falan demesin kimse cikip bugun hocaliga soyunsa pesinde sıra olurlar

Yav 10 maçta bir eli geçmeyecek kadar tehlikeli şutu ya var ya yok. Hiç mi ceza sahası civarı/kenarı/içi top alıp vuramaz? Sanki kalede oynatıldı muamelesi görüyor sürekli hoca suçlu… sen yıllık 4m alıyorsan şimdiye 3-5 gol-asist katkısı yapman gerekirdi… hani ligimizdeki takımlar ballkania, vaduz’dan falan yarım düzine gol yiyor lazio, atalanta yok karşımızda…

Bende böyle düşünüyorum. Bahane bunlar oynadığı mevki ise ne stoper ne de kaleci. Oliviera hem gol attı hem de daha çok pozisyona giriyorsa bu oyuncuda biter.

Bende böyle düşünüyorum. Bahane bunlar oynadığı mevki ise ne stoper ne de kaleci. Oliviera hem gol attı hem de daha çok pozisyona giriyorsa bu oyuncuda biter.
Rakip takımda olsa şimdi her hafta taşak geçiyorduk burada. €4m alıyorsa bir topçu, herkes imrenmeli kendi kulübüne istemeli. Yaş maş mevki oyun sistemi bunlarla bakmaz 4m. Şu ana kadar fiyasko.. 10 maç sabrettik, bundan sonra acil birşey göstermeli yoksa yedeğe çekip yerine Yusuf/Rasicha çekilmeli

Mertens in kalitesini tabiki de oturup tarışacak değiliz, muhtemelen şu an ligdeki en kaliteli futbolcu da kendisidir. Ama ne olursa olsun 9 maçın sonunda 0 gol 0 asist ile devam eden oyuncu Mertens bile olsa eleştirilir

Messi bile kanatta oynamıyor artık adam forvet oldu ama biz forvet olan 35 yaşında ki adamı kanat ve 8 numara oynattık.

Fiziksel olarak bitik değil fiziksel olarak bitik olan icardi, gomis ama mertens iyi durumda sadece yanlış yerde oynuyor

Geri
Üst Alt