#10 Dries Mertens

Çok yanlış kadro planlaması yapıldığı için bunlar oluyor.

Mertens’i alıyorsan santrafor olarak salacaksın. Kanatlarından biri de oyun kurucu olacak.

Orta sahan öne doğru top salacak.

Kadroda bunu yapabilen tek isim Oliveira ama kalkıp onu da kesip yerine savaşçı olması dışında bir artısı olmayan Midtsjo gibi standart birini koyarsan olmaz.

Icardi’yi ise hiç almamalıydık. Ona harcanacak transfer enerjisi çok eleştirilen Belhanda tipi bir orta saha için harcansaydı keşke hep dedim. Bir de yedek olarak Umut Bozok alınacaktı hem sıkışınca sahaya atacaktık 2 forvet şeklinde hem de bazı maçlarda yorulan yerine tek forvet rahat oynardı bu ligde.

Torreira-Oliveira
Yunus-Belhanda*-Kerem
Mertens

Kanatları onayın tutup sadece o tarz bir 8-10 bile alsak kimse 20 atmazdı belki ama

Yunus 7-8 gol 10 asist
Kerem 12-13 gol 5 asist
Belhanda*-7-8 gol 10 asist
Mertens-13-15 gol 8-10 asist
Umut-11-12 gol

Kalan mevkilerden de 2-3 destek alıp çok rahat şampiyonluk gol ortalaması tuttururduk. (60-70 arası)

Çok yanlış kadro planlaması yapıldığı için bunlar oluyor.

Mertens’i alıyorsan santrafor olarak salacaksın. Kanatlarından biri de oyun kurucu olacak.

Orta sahan öne doğru top salacak.

Kadroda bunu yapabilen tek isim Oliveira ama kalkıp onu da kesip yerine savaşçı olması dışında bir artısı olmayan Midtsjo gibi standart birini koyarsan olmaz.

Icardi’yi ise hiç almamalıydık. Ona harcanacak transfer enerjisi çok eleştirilen Belhanda tipi bir orta saha için harcansaydı keşke hep dedim. Bir de yedek olarak Umut Bozok alınacaktı hem sıkışınca sahaya atacaktık 2 forvet şeklinde hem de bazı maçlarda yorulan yerine tek forvet rahat oynardı bu ligde.

Torreira-Oliveira
Yunus-Belhanda*-Kerem
Mertens

Kanatları onayın tutup sadece o tarz bir 8-10 bile alsak kimse 20 atmazdı belki ama

Yunus 7-8 gol 10 asist
Kerem 12-13 gol 5 asist
Belhanda*-7-8 gol 10 asist
Mertens-13-15 gol 8-10 asist
Umut-11-12 gol

Kalan mevkilerden de 2-3 destek alıp çok rahat şampiyonluk gol ortalaması tuttururduk. (60-70 arası)
Evander istendi sanirim oraya

Top oyna artık. Adam golün ne olduğunu unuttu. Trabzon maçında bomboş pozisyonda kalecinin üstüne vurmasından belliydi böyle olacağı

Bu adamın tek oynayacağı mevki forvet. Ortasahada kanatta olmuyor, gücü yetmiyor, asıl etkili olduğu ceza alanı civarına hiç gelemiyor çünkü gelse geri mevkisine koşamayacak kendide farkında.
Elimizde 3 tane forvet varken merteensi orada oynatmak zor okanhocada bunu yapamıuor

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelecek mac forvet olarak oynasin. Varlik göstermezse artik hamle oyuncusu yapardim. Icardiden de isik gelmezse, onu ve Seferovici ocak ayinda yollayip bir adam gibi forvet alirdim.

Bu adam icin "kanat da oynatmaliyiz" diye yazanlar vardi. Ortalikta yoklar yine. Hayir, bizim de kafayi karistiriyorlar, diyorum nasil olacak o is :)

Mertens, bu haliyle degil kanat da forvet de bile zor idare eder. Bir de onu deneyelim bakalim :)

Bu varken, Mata alindi ya da Mata alinabileckeken Mertens alindi. Bence ikisinden biri oldukca yeterli bize. Asil, aradigimiz iyi ve tempolu bir kanat oyuncusuyken.

Mertens, gol atmalisin artik. Asist yapmalisin. Savunmada tamam, eyvallah bir caban var ki son mac o da yoktu, gol/skor yap artik.

Bu adam icin "kanat da oynatmaliyiz" diye yazanlar vardi. Ortalikta yoklar yine. Hayir, bizim de kafayi karistiriyorlar, diyorum nasil olacak o is :)

Mertens, bu haliyle degil kanat da forvet de bile zor idare eder. Bir de onu deneyelim bakalim :)

Bu varken, Mata alindi ya da Mata alinabileckeken Mertens alindi. Bence ikisinden biri oldukca yeterli bize. Asil, aradigimiz iyi ve tempolu bir kanat oyuncusuyken.

Mertens, gol atmalisin artik. Asist yapmalisin. Savunmada tamam, eyvallah bir caban var ki son mac o da yoktu, gol/skor yap artik.
Forvet oynar yada ikinci forvet oynar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk iki maçı işte :asd:

Bu sene kadro bozgunculuğu yapmaya gerek yok. Orta saha başlı başına yeter şampiyon yapmaya.
La o maclarda da ucup kacmadi ki. Yenidir ayip olmasin diye 2 3 hareketine umutlandigimiz maclar...

Baba kandirmayin kendinizi hic. Hicbiriniz boyle bir durumu hayal etmiyordunuz.

La o maclarda da ucup kacmadi ki. Yenidir ayip olmasin diye 2 3 hareketine umutlandigimiz maclar...

Baba kandirmayin kendinizi hic. Hicbiriniz boyle bir durumu hayal etmiyordunuz.
Durumu terse çevirelim. Ligde kimin kadrosu bizimkinden iyi. Stoper tandemi ve orta sahada tartışmasız en iyi ekibiz. Hücumcularımız da formsuz diye böyle duruyor ama doğru şablon bulunursa kalite anlamında en iyi hücum da bizde bence. Belki Bjk bir tık daha iyi olabilir.

Bu herifin de süper kaliteli olduğu ve bitik olmadığı net şekilde görülüyordu o maçlarda. Şimdi hoca lazım başına.

Durumu terse çevirelim. Ligde kimin kadrosu bizimkinden iyi. Stoper tandemi ve orta sahada tartışmasız en iyi ekibiz. Hücumcularımız da formsuz diye böyle duruyor ama doğru şablon bulunursa kalite anlamında en iyi hücum da bizde bence. Belki Bjk bir tık daha iyi olabilir.

Bu herifin de süper kaliteli olduğu ve bitik olmadığı net şekilde görülüyordu o maçlarda. Şimdi hoca lazım başına.
Fenerin orta sahasi bizimkini öldürür.

Napoli efsnesi olduğu için bu kadar çok abartıldı gol sezisi dışınsa hiçbir yeteneği world class değil he gerçi ony da göremedik de neyse

Thomas müllere benzetiyorum kendisini tabi müller çok daha ince işlere soyunurdu

Mertensin efsane olma işi biraz da tesadüf açıkçası

kadrodaki elemanların kalitesi konusunda tereddütlerim var. topçuları kollayıp sadece hocada kabahat arayarak geçen seneki hataya düştüğümüzü düşünüyorum. net bir kanıya varmadım ama olur da hoca değişirse görürüz ztn hoca da mı problem yoksa topcular da mı

kadro iyi değil. kendimizi kandırıyoruz.

Hayır başlarında hoca var. Adamlar orta sahaya transfer yapmadı Lincoln ve Arao dışında. İkisi de bizde olsa çöp çekilecek adamlar hatta burada da kimse beğenmiyor.
Olivyera ve toreyra disinda orta sahamız yok. Bugün toreyra sakatlansa sezonumuz biter. Heriflerde ise 3-4ü ust seviye olmak uzere 7-8 kişilik guzel bir portföy var.

Geri
Üst Alt