#10 Dries Mertens

kadrodaki elemanların kalitesi konusunda tereddütlerim var. topçuları kollayıp sadece hocada kabahat arayarak geçen seneki hataya düştüğümüzü düşünüyorum. net bir kanıya varmadım ama olur da hoca değişirse görürüz ztn hoca da mı problem yoksa topcular da mı
İşte geçen seneki durum yok onu diyorum. Geçen sene de kadronun çöp olduğu konusunda konsensüs sağlanmıştı. F.T.'nin gitmesine sebep olan boktan kadroyu bizzat kendisi harmanlamış olmasıydı. Boşuna demedik iyi biri gelmiyorsa Dome hoca kalsın diye. Bu seneki kadro belli ki o kadar kötü değil oyuncuların topu tutuşlarından dokunuşlarından belli.
kadro iyi değil. kendimizi kandırıyoruz.
Sen sayılmazsın ki. Senin beğendiğin bir şey olursa haberim olsun.
Olivyera ve toreyra disinda orta sahamız yok. Bugün toreyra sakatlansa sezonumuz biter. Heriflerde ise 3-4ü ust seviye olmak uzere 7-8 kişilik guzel bir portföy var.
Derinlik ve yerlide çok daha iyiler doğru. Tek kulvardayız buna dayanarak söyledim en iyisi bizde diye.

Aynen sürekli negatif şeyleri söyleyip sürekli haklı çıkıyor. H.C. üstadın meşhur bir lafı vardı. Burası Cim Bom zaten 10 olaydan 7-8'i çöp her boku eleştirince otomatik olarak büyük oranda haklı oluyorsun zaten.

İşte geçen seneki durum yok onu diyorum. Geçen sene de kadronun çöp olduğu konusunda konsensüs sağlanmıştı. F.T.'nin gitmesine sebep olan boktan kadroyu bizzat kendisi harmanlamış olmasıydı. Boşuna demedik iyi biri gelmiyorsa Dome hoca kalsın diye. Bu seneki kadro belli ki o kadar kötü değil oyuncuların topu tutuşlarından dokunuşlarından belli.

Sen sayılmazsın ki. Senin beğendiğin bir şey olursa haberim olsun.

Derinlik ve yerlide çok daha iyiler doğru. Tek kulvardayız buna dayanarak söyledim en iyisi bizde diye.
yaw beklerin yok. hucum hattın komple yok neresi iyi bu kadronun.

Aynen sürekli negatif şeyleri söyleyip sürekli haklı çıkıyor. H.C. üstadın meşhur bir lafı vardı. Burası Cim Bom zaten 10 olaydan 7-8'i çöp her boku eleştirince otomatik olarak büyük oranda haklı oluyorsun zaten.

sürekli haklı çıkıyor demedim. taraftar burada transferlerle halaya çıkıp belmasın başlığında büyük başkan nidaları çekerken motz kadromuz iyi değil hayal kurmayın gibisinden konuşuyordu. bu transfer döneminde de millet uyurken yine aynılarını söyledi ki yine haklı çıkacak adam göreceğz

Kadro kötüyse ki epey kötü o halde gidin bu kadroyu kuran erden beyin başlığında iki laf edin. Biz iki aydır diyoruz kadro cacik diye lakin kadroyu kuran erden beyefendinin e'sine bastigim anda üstüme cullaniyorlar.

Su kadroyu cenk ergün kursa anasına bacisina kadar gitmişlerdi.

Kadro kötüyse ki epey kötü o halde gidin bu kadroyu kuran erden beyin başlığında iki laf edin. Biz iki aydır diyoruz kadro cacik diye lakin kadroyu kuran erden beyefendinin e'sine bastigim anda üstüme cullaniyorlar.

Erden Timur | Sportif AŞ

1 ay önce sihirbaz yorumu yapmasan iyidi reis.

yaw beklerin yok. hucum hattın komple yok neresi iyi bu kadronun.

sürekli haklı çıkıyor demedim. taraftar burada transferlerle halaya çıkıp belmasın başlığında büyük başkan nidaları çekerken motz kadromuz iyi değil hayal kurmayın gibisinden konuşuyordu. bu transfer döneminde de millet uyurken yine aynılarını söyledi ki yine haklı çıkacak adam göreceğz
Tamam işte bu herif her sene kadroyu beğenmiyor işte. Galatasaray kadrosunun komple iyi olduğu tarihte 5 sezon falan vardır herhalde.

Dubois var gül gibi adam sırası gelecek merak etme. Gerçi ben sana diyordum biraz düz herif diye ama Boey'den kurtaracak korkma. Soldaki popülizm de bitecek PvA dönecek sorun yok. Bir Alioski değil ama gol yemeyiz en azından. Masuaku'yu dün biraz kıskandım ama müzmin sakat o herif bir de gol yedirdi şabanlıkları var onun da. Eren Elmalı bence Türk Boey zaten.

Hücum hattı komple yok kadar insafsız bir yorum olamaz. Kerem-Yunus geçen sezonun en iyi kanat oyuncularından, milli ve genç adamlar. BAY henüz ham ama U-21 millinin star oyuncusu rezerv ligi seviyesinde de döktürmüş üst düzey atlet ve bitirici bir herif. Yusuf Demir wonderkid. Rashica'yı ben bilmiyorum ama ona da sen iyi diyordun ki iş var gibi.

İleri uçta oynayabilecek dört adam var illa biri kapacak formayı endişe etmeye gerek yok.

Erden Timur | Sportif AŞ

1 ay önce sihirbaz yorumu yapmasan iyidi reis.
Kinayeden anlamaya basladiginiz gün hayatınız değişecek ins. Iki gün önce baska bir kafasız daha alıntıladı ama adami övmüşsün diye :d

Neyse eylulun 5inde herkes transfersizlikten kuduruyordu. O donemde yazilan bir mesajdi. Yapilan transferler de eylülün 8inde mi ne geldi. Bundan sonra butun mesajlarima alt yazi ekleyecegim.

Hayır, kadro kötü değil. Hele ki 'epey kötü' yorumu fazlasıyla at gözlüğüyle bir bakış açısı. Bu arada Mertens transferini istemeyen taraftar yoktu bile. Herkesin yine ortak noktada birleştiği bir isim idi.

bence kadro iyi renkdaş ama 2 kritik hata var herşeyi o mahvediyor. yerli rotasyonu sıkıntısı ve santrafor sıkıntısı. yerli sorununu çözmek için uzun süre bir arayış içindeydiler ama piyasada olan elle tutulur sadece 2 adam vardı, mert müldür ve kaan ayhan onları alamadılar ve bu sebeple yerli sorunu çözülemedi malesef. santrafor meselesinde de bence bütün seneyi oynamadan geçiren sefer ve icardiyi almak hataydı. orası için de belotti için çok uğraştılar olmadı. belottiyi alıp yedeğe türk bir santrafor ve gomis iyi bir kombin olurdu. doğru ama başarısız olan hamleler vardı ama bence bu noktada da iyi bir hoca elimizdekilerle doğru yapıyı kurabilirdi burda da okanın yetersizliği söz konusu. ayrıca mata transferine hiç gerek yoktu

Kadro iyi hatta kadro gereksiz yere iyi oldu bence mata transferi yanlıştı sadece ve emre akbaba, emre Kılınç ikilisi gönderilmemeliydi.

Hoca eleştirilerden çok çabuk etkileniyor bu mata kesilmez, icardi oynar dünya yıldızı diyerekten kadroyu buna göre kurmaya çalıştı.
Ama belli yani icardi İstanbulspor maçında iyi değildi mata show yaptı ama o maçta bile özellikle ikinci yarı İstanbulspor'a geçiş hücumu verdik

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence kadro iyi renkdaş ama 2 kritik hata var herşeyi o mahvediyor. yerli rotasyonu sıkıntısı ve santrafor sıkıntısı. yerli sorununu çözmek için uzun süre bir arayış içindeydiler ama piyasada olan elle tutulur sadece 2 adam vardı, mert müldür ve kaan ayhan onları alamadılar ve bu sebeple yerli sorunu çözülemedi malesef. santrafor meselesinde de bence bütün seneyi oynamadan geçiren sefer ve icardiyi almak hataydı. orası için de belotti için çok uğraştılar olmadı. belottiyi alıp yedeğe türk bir santrafor ve gomis iyi bir kombin olurdu. doğru ama başarısız olan hamleler vardı ama bence bu noktada da iyi bir hoca elimizdekilerle doğru yapıyı kurabilirdi burda da okanın yetersizliği söz konusu. ayrıca mata transferine hiç gerek yoktu
Sol bek yok, iyi seviye kanat yok, forvet soru işareti, mac kazandıracak herifin var mi yok, toreyranin yedegi yok vs. 10. haftada sol bekte berkan mi oynasın kazimcan mi oynasin diye tartışıyorsak bir sorun var demektir.

Dua edelim boey piyangosu çıktı. Çıkmasa 7-8 hafta omarla oynayacaktık. Muhtemelen 5-6 puan asagida olurduk.

Abarttım tabi çok kotu falan değil her şeye rağmen sampiyonluga yeter. Okanla bile olabilir. Lakin sezon başındaki beklentileri karşılayacak bir kadro yok. Genis ve kaliteli görünen ama nitelik olarak yetersiz bir kadromuz var.

Böyle takır takır oynayan pres yapan hücumda top tutabilen bir takım olacak ki mertens de hücumda iş yapacak. Aynısı icardi için de geçerli.

Hayır başlarında hoca var. Adamlar orta sahaya transfer yapmadı Lincoln ve Arao dışında. İkisi de bizde olsa çöp çekilecek adamlar hatta burada da kimse beğenmiyor.
İyi de onlardaki Crespo, İsmail ve İCK önceden mevcuttu zaten; hatta şimdi oynama şansı bulamayan Zajc ve Mert Hakan bile şu an bizde ve sağlam olsalar banko oynayabilecek adamlar...FB nin orta saha hattı ligin açık ara en iyisiydi geçen sezon ve o sayede ikinci yarıda İsmail Kartal ile şahane istatistik yakalayabildiler. Benim gibi pek çok kişi ve FB liler dahi başka mevkilerde zaafiyet varken sürekli orta saha oyuncusu transfer etmelerini eleştirmişti...

Bizde ise geçen yıldan sadece Berkan kaldı, o da beğenilmiyor. Gelenlerden ise bir tek Torreira var, göz dolduran ve şüphe uyandırmayan. Oliveira bile oynadığı mevkiiye göre biraz narin görüntü veriyor; Midtsjö ise tamamlayıcı görev adamı...Bu veriler ışığında mevzuyu tekrar düşünmeni öneririm nacizane...

İyi de onlardaki Crespo, İsmail ve İCK önceden mevcuttu zaten; hatta şimdi oynama şansı bulamayan Zajc ve Mert Hakan bile şu an bizde ve sağlam olsalar banko oynayabilecek adamlar...FB nin orta saha hattı ligin açık ara en iyisiydi geçen sezon ve o sayede ikinci yarıda İsmail Kartal ile şahane istatistik yakalayabildiler. Benim gibi pek çok kişi ve FB liler dahi başka mevkilerde zaafiyet varken sürekli orta saha oyuncusu transfer etmelerini eleştirmişti...

Bizde ise geçen yıldan sadece Berkan kaldı, o da beğenilmiyor. Gelenlerden ise bir tek Torreira var, göz dolduran ve şüphe uyandırmayan. Oliveira bile oynadığı mevkiiye göre biraz narin görüntü veriyor; Midtsjö ise tamamlayıcı görev adamı...Bu veriler ışığında mevzuyu tekrar düşünmeni öneririm nacizane...
Fener'de Oliveira kadar iyi orta saha yok. Torreira kadar iyi ön libero da yok. Üçlü orta sahaya dönersek belki oynar Zajc MHY falan ki üçlüye dönsek Midtsjö bunlardan iyi olur kanaatindeyim.

Kinayeden anlamaya basladiginiz gün hayatınız değişecek ins. Iki gün önce baska bir kafasız daha alıntıladı ama adami övmüşsün diye :d

Neyse eylulun 5inde herkes transfersizlikten kuduruyordu. O donemde yazilan bir mesajdi. Yapilan transferler de eylülün 8inde mi ne geldi. Bundan sonra butun mesajlarima alt yazi ekleyecegim.
Erden bey iyi iş çıkardı,13.olup avrupaya gidemeyen,ligi rezil olan bi takıma toreyra,yaşları yüksek olsada mertens ve mata,almayın diye kendimi yaksamda ikardiyi almak kolay değildi

Ancak yıldız diye bitik ikardi peşinde koşması,yetmeyip bitik oğlu bitik hazardı kovalaması derin kuşku uyandırdı bende gelecek için,alınacak yıldız topçuyla alınabilir yıldız topçu arasındaki farkı kaçırmış

Mesela seneye adım gibi eminim nelsonu satınca stopere ramosu isteyecek,ama adamın bitik olduğunu bilmiyo realdeki hali sanıyo,hazardı chelseadeki hali sanıyo,misal modric hepsinden yaşlı ama hala taş gibi bu ayrımı yapar inş yoksa büyük patlarız

Fener'de Oliveira kadar iyi orta saha yok. Torreira kadar iyi ön libero da yok. Üçlü orta sahaya dönersek belki oynar Zajc MHY falan ki üçlüye dönsek Midtsjö bunlardan iyi olur kanaatindeyim.
Farklı düşünüyoruz. Crespo ve İsmail' in o maliyetlerle bizde olmasını kesinlikle isterdim; gerisini çok büyük bedeller ödemeden kolayca halletmek mümkündü. Birde böyle düşün...

Futbola, rakip oyuncular 'tu kaka', bizimkiler 'aslan-kaplan' gözüyle bakanlardan değilimdir. FB nin mevcut orta saha oyuncularından, bizim kadroda olmasını istemeyeceğim tek bir futbolcu yok maalesef...

Geri
Üst Alt