Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
tum yorumlari fiyasko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılmıyorum aynı adamlar bizde olsa bunlar süper ligde oynayamaz deriz tamamen td etkisi başka bişey değil.Olivyera ve toreyra disinda orta sahamız yok. Bugün toreyra sakatlansa sezonumuz biter. Heriflerde ise 3-4ü ust seviye olmak uzere 7-8 kişilik guzel bir portföy var.
@Murat Kara kardeşimize çok da yüklenmeseniz mi acaba?..Okan Hocanın, Erden Başkanın 'yıldız oyuncu transferi saplantısı' na bu denli teslim olacağını tahmin edememiştir. O tutumu beni de şaşırttı mesela...tum yorumlari fiyasko. Hele Okan hoca'nin basligina bak 2020'den bari yolunu gozluyormus, o kadar da uyardik
![]()
Napoli tarihinin en cok atan oyuncusuydu yanilmiyorsam
Bizim ligde gol atamamissa hala bu iste buyuk bir anormallik var
Mertens 1,69geçen seneden mertensin lazioya 2 gol attığı diziliş.
Ekli dosyayı görüntüle 180642
Çok tutarlı transfer politikası izlemişiz demek?!..Nedense yıllardır her mevkii için olası seçenekler arasında en kısalarını tercih etmekteyiz...Mertens 1,69
Insigne 1,63
Lozano 1,74
Zielinski 1,80
Lobotka 1,70
Bizim takıma benziyor boy ortalamaları.
@Murat Kara kardeşimize çok da yüklenmeseniz mi acaba?..Okan Hocanın, Erden Başkanın 'yıldız oyuncu transferi saplantısı' na bu denli teslim olacağını tahmin edememiştir. O tutumu beni de şaşırttı mesela...
bu nasıl yorum lankasımdan sonra bu da coşarşimdi de coşabilir
Harika kadro kurulsada ayni seyleri yazar bana hikaye anlatmasin.Taraftarlik otu boku elestirmek degil.Gecen seneki kadro sabir kadrosuydu ilerleyen yillarda cok is yapabilirdi ama sabredilmedi.bir konuda hakkını teslim etmem gerekiyor. taraftar/forum ne kadar rüya alemine dalip gitse de kadro kalitesi hakkında rasyonel yorum yapabiliyorsun. geçen yıl da aynı şeyleri söyleyip haklı çıkmıştın. bu sene de farklı olmayacak gibi