#10 Dries Mertens

En iyi maçını oynadı ama Boey mağduru oldu.

aga at golü maçı bitir ya...
neyse en azından ilerisi için bir ışık verdi bugün

Ne golü ne asisti vardı bu maça kadar ama garip bi şekilde ne zaman bu adam oyundan çıksa maçı kazanamayacağımızı düşünüyorum ve çoğunlukla öyle oluyor.Sonuna kadar sahada kalmalı oliviera ile beraber

Liseliler bilmez eskiden ps 1de sanırım Rauldu şut power 16 şut isabet 18di çok teknik vururdu ama kaleci genelde topunu rahat kontrol ederdi. Halbuki hayvan oğlu hayvan Carlos'u forvete koyduğunda kaleciyi içeri sokardı lavuk.

Az sert vur kardeşim.

bitirici diye aldık bizi bitirdi. ulan sürekli gol kaçırıyorsın, kız gibi şut çekiyorsun. diğer konularda iyi ama

Yok abi benim beklentilerimin cok cok asagisinda henuz. Mac ozetlerini izledim yine, hakeme sinirle unutuyoruz ama 2 cok net pozisyonu ic etmis. Birinde pas opsiyonu cok acik digerinde de ortalama becerisi olan bircok oyuncu gol yapardi. Kotu sut cekiyor, hem zayif hem de yanlis yere, ustune de zamanlama hatasi yasiyor. Onceki maclara gore daha iyiydi ki ben bunu rakibe yorumluyorum, simdilik. Umarim toparlarsin suan icin beklentinin ve gecmisinin cok altinda performans sergilemekte.

Kadro kötüyse ki epey kötü o halde gidin bu kadroyu kuran erden beyin başlığında iki laf edin. Biz iki aydır diyoruz kadro cacik diye lakin kadroyu kuran erden beyefendinin e'sine bastigim anda üstüme cullaniyorlar.

Su kadroyu cenk ergün kursa anasına bacisina kadar gitmişlerdi.

evet iki laf edelim.

Geri
Üst Alt