#10 Dries Mertens

Çabalıyor ama yetersiz.Matanın kalite olarak çok gerisinde.Çok koşuyor alan açıyor ama top kaybı fazla berbat ve gamsız şut çekiyor.

Aldığı parayla kıyaslandığında Türkiye gelmiş en kötü yıldız oyuncular arasında ilk 5'e çok rahat girer

Ortasahaya direnç katma desen YOK!
Forvette etkinlik desen YOK!
Tek vuruş desen YOKk!
Liderlik desen YOK!
Arkadaşlarına alan açma desen yine YOK!

Sen niye varsın o zaman Mertens?
Yazık günah senelik 100 milyon lirayı bu herife vereceğimize o parayla çok iyi bir genç oyuncunun bonservisini alırdık
Abi ne yok ya diğerleri neyse de 1-4-5 nasıl yok biz yanlıs macları mı izliyoruz.

Joker olarak devre arasi girsin. Belki o zaman daha faydali olur.

Yanılmıyorsam biri aydınlatabilir 20 maç oynarsa sözleşmesi uzamıyor mu bunun ?

Asla uzatmamamız lazım bu adam 11 yüzü görmemeli ayağı yamuk 30 maç oynasın 2 golü şansa bala atar

Bunun yerine mata veya Yusuf oynasa +10 gol garanti

Oyundan çıktığı an takımın çehresi değişiyor resmen el freni

Anlıyorum isimli futbolcuyu taraftar olarak hepimiz seviyoruz ama illa isimli oyuncu istiyorsak MATA ! Mertens in hem kariyer hemde isim olarak 2-3 gömlek üstüdür

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon her senaryoya inanırdım ama bu adamın Halil Dervişoğlu gibi toplara vuracağına inanamazdım.

Yusuf iyilesirse mac o baslasin. Iyilesmediyse, Midtsjo orta sahaya Sergio ileri ciksin. Mertens ve Mata son 30-40dk’dan fazla oynamamali.

TS macinda killanmistim o kacirdigi pozisyon sonrasi, burada savunuldu yok dili cikmis yok kosu atmis abi gecin gecin gecin...

Bu adam gecmisinde iyi olmus olsada bence oyle buralarda abartildigi seviyede bir isim degildi. Yani biliyoruz bu adami, daha neyini parlatiyor bazi renkdaslar anlamiyorum. Iyi oyuncu(ydu) o kadar. Bize hala katki verebilir bu arada, bu noktada bir problem yok. Lakin, benim isyanim buradaki renkdaslara, ne olursunuz abartmayin. Adam bence bitik ya da bitmek uzere. Cunku, bu vuruslari baska sekilde aciklayamiyorum. Bakin hepsini gectim onca kacirdiklarini ayri ayri her mac neredeyse, bugun ve TS macindaki kacirdiklarini bana aciklayin abi. Kaleci falanda kurtarmadi ki ? Ya beyimiz geri pas verircesine sut cikardi hatta biz ona da pas diyelim ya da uzaya vurdu hemde 7 metre mesafeden yanilmiyorsam bugunki pozisyonda.

Mata'yi taa devre arasi oyuna almaliydi (Karagumruk maci)... Iyi bir yedek olur ve derbi maclarda tecrubesinden pres gucunden yararlaniriz, hepsi o kadar. Bu, bugun itibariyle izledigim 10-11 macina kadar olusan gorusumdur ki bunu daha 3.macinda da burada yazdim.

Son düzenleme:
gomis gibi son dklarda oyuna girmeli. formsuz şuan form değişir ama fizik/kondisyon olarak iyi değil o sıkıntı. Patlama gücü de hiç kalmamış yalnız baya üzdü bugun. Birkaç topa ayak sokmaya çalıştı ağır kaldı hep

Her topa sorumsuzca vuruyor gibi geliyor bana. Umursamadan gelişi güzel bir şekilde vuruyor. Yakıştıramıyorum kendisine.

Geri
Üst Alt