#10 Dries Mertens

Bende beğenmedim bu Belçikalı İdris'i. İsim transferiyle şampiyonluk gelmiyor.

Miço ve Tor bir kere banko yazılmalı. Sonra Sergio-Mata-Mertens üçlüsünden birini eklersin. Ama nedense bu Mertens de Okan hocanın evladı. Aralarında pek bir yaş farkı da yok gerçi. Gardaşı diyelim.

2 ay oldu şimdiden 20 milyon lirayı cebe indirdi.
Daha ligin bitmesine 7 ay var 70 milyon lira daha cebe indirecek ve arkasına bakmadan gitmiş olacak biz ise başka bir sönük yıldıza doğru çoktan yol almış olacağız.

Ne gol var ne asist var ne oyun var ne rakibi yıldırma var hiçbir şey yok arada bir defansa gelip göz boyamak için top alıyor millette iyi sanıyor.
Umarım dediğin gibi sene sonunda arkasına bakmadan gider. Sözleşmesinde +1 var.

Geçmiş maç ozetlerine bakıyorum da gerçekten girdiği çok net pozisyonlar var yahu. Trabzon maçı hepimizin aklında, en son Karagümrük maçında bile 2. yarıda ceza sahası içinden gelen topa gelişine bir vurdu, top dağa taşa gitti.

Son derece kaliteli ve zeki bir oyuncu fakat bir an önce efektif olması ve katkı vermesi gerekiyor. Karakterine ise hiçbir laf soylenemez. Gayet de kendini yırtıyor, mücadeleden kaçmıyor.

Geçmiş maç ozetlerine bakıyorum da gerçekten girdiği çok net pozisyonlar var yahu. Trabzon maçı hepimizin aklında, en son Karagümrük maçında bile 2. yarıda ceza sahası içinden gelen topa gelişine bir vurdu, top dağa taşa gitti.

Son derece kaliteli ve zeki bir oyuncu fakat bir an önce efektif olması ve katkı vermesi gerekiyor. Karakterine ise hiçbir laf soylenemez. Gayet de kendini yırtıyor, mücadeleden kaçmıyor.

Adam iyi hoş karakterli de çok maliyetli
Podolski adebayor gibi mertens den daha genç yaşta ülkemize gelen yıldızlara yıllık 4 milyon euro verilmedi
Şu ana kadar 5 gol 5 asistte yapmış olsaydı yanlış transferdi
Erden başkan hoş iyi adam ama öyle iki isimli adam almakla Avrupa kupası alacaz filan diye uçması komik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam iyi hoş karakterli de çok maliyetli
Podolski adebayor gibi mertens den daha genç yaşta ülkemize gelen yıldızlara yıllık 4 milyon euro verilmedi
Şu ana kadar 5 gol 5 asistte yapmış olsaydı yanlış transferdi
Erden başkan hoş iyi adam ama öyle iki isimli adam almakla Avrupa kupası alacaz filan diye uçması komik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum, maliyet olarak hele ki bu kurda inanılmaz yanlış bir transfer.

Tamam canım, uzamasa bile bence bir yıllık 4 m EUR maliyet dahil çok. 72 m TL lan bildiğin. Onu demek istedim. Tabi bana göre.
Babel ve Diagne'ye vermek yerine Mertens gibi bir isme 1 sene için verilmesi bana normal geliyor. İyi de oynuyor bence. Sadece gol şanssızlığı içinde. Atmaya başlayınca (geçen hafta başlamıştı) en çok o övülür.

Bir tek ben mi begenmiyorum diye dusunuyordum. Sonra yorumlari okudum da baska arkadaslar da begenmiyor. Nedense kesilmiyor. Herkes kesildi, bir bu kesilmedi. Oyunu baltaliyor bence. Kendisine gelen kolay pozisyonlari da degerlendiremiyor. Okan'in yerinde olsam en az 3-4 mac hic oynatmam, sonradan oyuna bile almam.

2 ay oldu şimdiden 20 milyon lirayı cebe indirdi.
Daha ligin bitmesine 7 ay var 70 milyon lira daha cebe indirecek ve arkasına bakmadan gitmiş olacak biz ise başka bir sönük yıldıza doğru çoktan yol almış olacağız.

Ne gol var ne asist var ne oyun var ne rakibi yıldırma var hiçbir şey yok arada bir defansa gelip göz boyamak için top alıyor millette iyi sanıyor.
Golu var yalan atma Allahin tslisi

Geri
Üst Alt