#10 Dries Mertens

Sacha boey, nelsson, kerem, torreira, rashica ve mertens bu takımın olmazsa olmazlari şu an için.

siyah forma nasil ben de mertensin alayim diyorum var mi baska resmi
Genelde Vapor futbolcu forması alıyordum, bu özel forma diye almak istedim ama çok kalitesiz. Nike logosunun orasında da garip bir iz var. Depremden dolayı destek falan olayım diye almayacaksanız Vapor formalar için stok arayın bence. Fotoğrafını çektim, paketledim koydum kutusuna. 3 maç üst üste giysem bir yerinden dikişler atacakmış gibi duruyor :asd: Bu sezonun diğer Ata imzalı taraftar formaları için bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla bu da onlarla aynı kumaş.

MertensAras2.webp

Genelde Vapor futbolcu forması alıyordum, bu özel forma diye almak istedim ama çok kalitesiz. Nike logosunun orasında da garip bir iz var. Depremden dolayı destek falan olayım diye almayacaksanız Vapor formalar için stok arayın bence. Fotoğrafını çektim, paketledim koydum kutusuna. 3 maç üst üste giysem bir yerinden dikişler atacakmış gibi duruyor :asd: Bu sezonun diğer Ata imzalı taraftar formaları için bir şey diyemem ama bildiğim kadarıyla bu da onlarla aynı kumaş.

mac formasi alacaktim bedeni kalmamis

Lan bu adama noldu. Nevzat ciddi bir sorun yok dedi ama adam haftalardır yok. En son Konya için risk edilmeyecek dediler şimdi yine durumu belli değil diyorlar.

açıkçası yatmaya gelmiş
4 milyona tertemiz

İlk yarıdaki adana demir maçının özetini izledim girdiğimiz pozisyonların %90ında bu adam var.Gol/asist yapmasına gerek yok sahada dursun yeter

2 mac sonra sözlesmesi uzamiyor mu bunun?

Ilginç hareketler

Geri
Üst Alt