Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Takımın lideri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye daha bile ii olur adamın fiziksel problemi yok + yaz kampı + ligi tanımış olarak başlayacakSeneye aynı şekilde devam edebilir mi sanmıyorum .
seneye daha bile ii olur adamın fiziksel problemi yok + yaz kampı + ligi tanımış olarak başlayacak
gsc ahalisibuyuk ıhtımal googleden arastırıyor kendisi
bosver
Eğer yaşından dolayı aynı şekilde devam edemez sanıyorsan bence yanılıyorsun. Evet Mertens yaş olarak genelde futbolcuların futbolu bıraktığı yaşa gelmiş durumda. Adamın biyolojik yapısına, sahadaki hareketlenmelerine bakarsan hiç 35lik topçu havası yok zaten. Sezon başı kampı yemedi bu sene, bir de kamp yerse daha iyi bile olabilir. Yeter ki onu geriye götürecek bir sakatlık yaşamasın.Seneye aynı şekilde devam edebilir mi sanmıyorum , rotasyonda 25 maç falan oynasa 2.9 çok lüks.Şahsen ben seneye ortada Zaniolo sağda Rashica şeklinde devam etmeyi daha çok isterdim.Tabii bu seneki haliyle de en önemli oyuncularımızdan kesinlikle.
Eğer yaşından dolayı aynı şekilde devam edemez sanıyorsan bence yanılıyorsun. Evet Mertens yaş olarak genelde futbolcuların futbolu bıraktığı yaşa gelmiş durumda. Adamın biyolojik yapısına, sahadaki hareketlenmelerine bakarsan hiç 35lik topçu havası yok zaten. Sezon başı kampı yemedi bu sene, bir de kamp yerse daha iyi bile olabilir. Yeter ki onu geriye götürecek bir sakatlık yaşamasın.
Futbolu kafasinda bitirdiyse dedigin oluyor.O yaşlarda futbolda 1 yaş bile çok etkiliyor,34-35 yaşında iyi oynayan adamlar, 1 sezon sonra çok çok düşebiliyor, hatta çoğunluğu düşüyor
Futbolu kafasinda bitirdiyse dedigin oluyor.
Yine de yedek olarak dusunulmeli. 30 40 dakika cok iyi olacagini dusunuyorumMertens biraz modric vari bir adam gerçi, o yüzden performans verebilir