#10 Dries Mertens

Ağam ṣut cekilecek yerde pas atiyon, pas atilacak yerde şut atiyon birde kiz gibi vuruyon. Ne yapacaz?

Maç 100 dakika bile olsa oyundan çıkarmam. Karambol toplarda bu adam kadar uyanık topçumuz yok.

Tamam mücadele ediyor eyvallah da, şutları rezalet yav, ayağa bile kalkmıyorum artık, muhtemelen bacakları falan artık kaldırmıyor, Sneijder de böyleydi son senesinde

Takımın lideri. İcardiyle sağladığı uyumu henüz Zanioloyla sağlamadı ama normal

Oyundan cikmamaliydi ve duran toplari niye elinden aldık anlam veremiyorum

Bunun şutları herzaman mı böyleydi? Sürekli cılız, kalecinin üstüne atıyor, veya ıskalıyor. Onun haricinde çok iyi oynuyor. Tam şut çekerken sanki içine Sabri giriyor adamın, çözemedim.

Kötü oynamıyor ama takımın 10 numarası bir maç alır yahu takım sıkıstığında köşeye bırakır bir tane skor katkısı çok düşük. Geçen hafta düşerken attığı gol hariç ne yapıyor bu abimiz 10 numara olmak böyle bir şey değil. En önemli özelliği faul almak. Kimse kusura bakmasın sene başından beri krize giren anlarda bir tane köşeye bırakamadı. Olmasın abi böyle topçu. İlk yarının sonunda karagumrugun ikramını yine harcadı. Atsaydi maç bir anda 3-3 olacak rakip psikolojik olarak çökecekti.

Tamam mücadele ediyor eyvallah da, şutları rezalet yav, ayağa bile kalkmıyorum artık, muhtemelen bacakları falan artık kaldırmıyor, Sneijder de böyleydi son senesinde
Sneijder son senesinde sadece füzeler ve assist ile göz boyamisti.

mertens cok efor sarfedip o son sakinligi kaybediyor

İlk yarı sonundaki pozisyonu atması lazımdı ama şutları biraz zayıf kalıyor.

Geri
Üst Alt